Πρωταθλητής ο Τρίτωνας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Η ομάδα του Αμαρουσίου κατέλαβε την πρώτη θέση στην Α2 γυναικών και πήρε το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.Mετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης στην Α2 Εθνική πόλο γυναικών, ο Τρίτωνας Αμαρουσίου κατάφερε
να πάρει το εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης επικράτησε με 13-5 της Λάρισας και του Ιωνικού με 12-6 και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο.

«Ενωμένες και του χρόνου»

Η πολίστρια του Τρίτωνα Ναταλία Μαρκοπούλου, που αναδείχθηκε και καλύτερη τερματοφύλακας της τελικής φάσης στην Α2, μίλησε για την άνοδο της ομάδας της στην Α1.Ο Τρίτωνας Αμαρουσίου θα είναι το νέο… μέλος στην Α1 πόλο γυναικών, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στην Α2 μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο.
Η τερματοφύλακας της ομάδας του Αμαρουσίου Ναταλία Μαρκοπούλου, που αναδείχθηκε κορυφαία πορτιέρο του τουρνουά, μίλησε για την άνοδο της ομάδας της, αναφέροντας: «Είμαστε ευχαριστημένες από την προσπάθεια που κάναμε. Δουλέψαμε όλες συλλογικά και καταφέραμε να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ελπίζω να είμαστε ενωμένες και του χρόνου και να παρουσιαστούμε αντάξιες της κατηγορίας».
Ερωτηθείσα εάν ο Τρίτωνας καταφέρει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας, η Μαρκοπούλου απάντησε: «Είμαστε έτοιμες για αυτήν την πρόκληση. Θα ετοιμαστούμε ακόμα περισσότερο και με το δυναμικό που έχουμε, νομίζω ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».
Το σχόλιο της για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 ήταν: «Η Α2 ήταν πιο δυνατή από πέρσι, με πιο ισχυρές αντίπαλες ομάδες. Ήμασταν καλά προετοιμασμένες και με τη βοήθεια του προπονητή μας τα καταφέραμε».

Η πορτιέρο του Αμαρουσίου θέλησε να αφιερώσει τον τίτλο, «σε όλη την ομάδα, στη διοίκηση και στον προπονητή μου για όλη την προσπάθεια και που φτάσαμε έως εδώ και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι και του χρόνου».
ΠΗΓΗ:onsports.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ