Στη Χίο και ο Καραμπέτσος!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος αποτελεί την τρίτη μεταγραφή για την ομάδα της Χίου. Ο διεθνής τερματοφύλακας, που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό συμφώνησε πριν από λίγη ώρα με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Παππή και τη νέα περίοδο θα υπερασπίζεται την εστία της νησιωτικής ομάδας.
Η Χίος έχει ήδη αποκτήσει από τον Παρτιζάν τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τον αμυντικό της εθνικής Σερβίας Νίκολα Ράτζεν και όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια.

Καραμπέτσος: «Ηταν η καλύτερη επιλογή για εμένα»

Το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές κατέληξε πολύ γρήγορα σε γάμο. Ο πρόεδρος της Χίου Παναγιώτης Παππής είχε μια πρώτη διερευνητική κουβέντα με τον παίκτη πριν από μερικές ημέρες (27/6), με τον Φίλιππο Καραμπέτσο να λέει στον ισχυρός άνδρα του ΝΟΧ ότι θα περίμενε να δει τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

«Στόχος ξεκάθαρος, το πρωτάθλημα»
Όμως το αλαλούμ που επικρατεί στους «πράσινους» τον οδήγησε να πει το «ναι» στην πρόταση της Χίου και την Τετάρτη (29/6) θα υπογράψει το νέο του συμφωνητικό.
Στις πρώτες δηλώσεις του στον SentraGoal ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας δήλωσε: «Για εμένα ήταν η καλύτερη επιλογή, ανοίγω μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Η Χίος προσδίδει μια σιγουριά και προοπτική για κάθε παίκτη. Η ομάδα χάρις στις κινήσεις του προέδρου κυρίου Παναγιώτη Παππή ενισχύεται και αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μιας πολύ καλής παρουσίας στην Ευρώπη. Ελπίχω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που έχουν οι άνθρωποι της Χίου και ο πρόεδρός της».
«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό»
Ο Φίλιππος Καραμπετσος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό έπειτα από μια στάση ενός έτους στα Χανιά και είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα, που οδηγεί στην Ευρωλίγκα.
Όμως τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης τον οδήγησαν στη Χίο.
«Επικοινώνησα τόσο με τον Νίκο Πλυτά και τον προπονητή Φάνη Κουντουδιό για να τους ενημερώσω για την απόφασή μου. Θα ήθελα να του ευχαριστήσω, όπως και όλους τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Εύχομαι η ομάδα και ο σύλλογος να βγουν από το διοικητικό τέλμα που υπάρχει» κατέληξε ο Φίλιππος Καραμπέτσος.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ