«Σφάζονται» στα... πόδια του

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στη Βουλιαγμένη έμαθε κολύμπι και πώς παίζεται το πόλο, παρέα με τ' αδέρφια του, τον Γιώργο και το Ζάχο Ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα στην Ποζίλιπο με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, στον Εθνικό και τον Ολυμπιακό και τώρα οι «σειρήνες» του Λαιμού
καλούν τον Χρήστο Αφρουδάκη να επιστρέψει πίσω και να συνεχίσει το πόλο στην πισίνα που βρίσκεται δυο βήματα δίπλα από το σπίτι του.Η αλήθεια είναι ότι φέτος προβλέπεται να γίνει χαλασμός για τα «μάτια» του αρχηγού της εθνικής ομάδας. Λογικό. Παίκτης-«κλειδί» είναι τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη «γαλανόλευκη», με ηγετικές ικανότητες που «εκφράζονται» με σεβασμό απέναντι στην ομάδα.
Εχει προηγηθεί το ενδιαφέρον της κροατικής Μλάντοστ για τον 27χρονο περιφερειακό άσο, ενώ έφτασε στα χέρια του και μία πολύ καλή πρόταση από τη Νάπολι και την παλιά του ομάδα την Ποζίλιπο. Οι «μπέμπηδες» ακολούθησαν, εκδηλώνοντας και αυτοί ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Αλλωστε και λόγω γειτονιάς και ισχυρών «δεσμών» με την ομάδα της Βουλιαγμένης ο Χρήστος Αφρουδάκης συναντά συχνά τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου και μιλάει ούτως ή άλλως μαζί τους τακτικά.
Εχει ένα μεγάλο ατού η Βουλιαγμένη. Είναι ομάδα νοικοκυρεμένη και δεν οφείλει χρήματα στους αθλητές της. Παρ' όλ' αυτά ο Αφρουδάκης έχει πει ανοιχτά ότι επιθυμία του είναι να μείνει στον Ολυμπιακό, αρκεί να βρεθεί ένα ρεαλιστικό πλάνο αποπληρωμής των οφειλών προς τους αθλητές και να διατηρηθεί η ομάδα ως έχει. Παράλληλα, τονίζει ότι πριν αποφασίσει για το μέλλον του θέλει να συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους».
Οι Πειραιώτες στέφθηκαν για πέμπτη συνεχόμενη φορά νταμπλούχοι Ελλάδας και μάλιστα φέτος κατέκτησαν τον τίτλο μέσα στο Λαιμό, απέναντι στη Βουλιαγμένη, η οποία σήμερα έχει γενική συνέλευση και αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος που κατακτά ο κάπτεν της Εθνικής με αντίπαλο την ομάδα στην οποία αναδείχθηκε.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ