Τρεις κολυμβήτριες υποψήφιες στα βραβεία του ESPN

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τρεις κολυμβήτριες είναι υποψήφιες στα βραβεία ESPY2011 που διοργανώνει κάθε χρόνο το πασίγνωστο παγκόσμιο αθλητικό δίκτυο ESPN. Το φετινό φαντασμαγορικό σόου είναι προγραμματισμένο να γίνει στο Λος Άντζελες στις 13 Ιουλίου και θα μεταδοθεί
φυσικά ζωντανά από το πασίγνωστο κανάλι που κάποιοι τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν και στην Ελλάδα.
Η καλύτερη κολυμβήτρια για φέτος στο NCAA. Katinka Hosszu είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερη Αθλήτρια στο Κολλεγιακό Πρωτάθλημα ενώ οι παραολυμπιονίκες στην κολύμβηση Melissa Stockwell και Mallory Weggemann είναι υποψήφιες στην κατηγορία Καλύτερη Αθλήτρια με Αναπηρία.
Η Hosszu, που κατάγεται από την Ουγγαρία, κέρδισε φέτος στο NCAA τα 200μ. μικτή ατομική, τα 400μ. μικτή ατομική και τα 200μ. πεταλούδα με το Πανεπιστήμιο της Southern California ενώ θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σαγκάης στα 400μ. μικτή ατομική καθώς είχε πάρει το χρυσό στη Ρώμη το 2009.
Η Stockwell, πρώην αξιωματικός του Αμερικάνικου Στρατού που έχασε το πόδι της κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιρακ, κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του τρίαθλου στην κατηγορία της  ενώ η Weggemannέκανε «πράματα και θαύματα» στο 2010 IPCWorld Championships όπου κατέρριψε 9 παγκόσμια ρεκόρ και κέρδισε 8 χρυσά μετάλλια και 1 αργυρό.
Τα αθλήματα του υγρού στίβου είχαν την τιμητική του στα ESPY Awards και το 2009 όταν ο μεγάλος Michael Phelps κέρδισε το βραβείο του καλύτερου αθλητή και το βραβείο της καλύτερης επίδοσης. Τότε, η DaraTorresείχε κερδίσει το βραβείο της καλύτερης επιστροφής, η ErinPopovichτο βραβείο της καλύτερης αθλήτριας με αναπηρία και τέλος η αμερικανική ανδρική ομάδα σκυταλοδρομίας 4 επί 400 ελεύθερο το βραβείο στην κατηγορία καλύτερη στιγμή.
Όσοι επιθυμείτε μπορείτε να ψηφίζετε στην ιστοσελίδα: www.espn.go.com/espys/#!/voting/
ΠΗΓΗ:aquaticsnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ