Ι.Σιαγιάννης:To δελτίο τύπου για τον ναυτικό όμιλο

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα της ευρύτερης περιοχής παρέχοντας την καθολική υποστήριξη στο ΝΟΑ Αλιβερίου και τους αθλητές του για την επίλυση του προβλήματος της προετοιμασίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Αυτό εκφράστηκε και από τις παρατάξεις μας,
οι οποίες θεωρούν το ΝΟΑ απ’ τον πρωτεργάτη του αθλητισμού στη περιοχή μας.
Παρόλο που η αντιπολίτευση στο σύνολο της αποκλείστηκε από κάθε σύσκεψη ή πρωτοβουλία της δημοτικής πλειοψηφίας η σταθερή μας θέση για στήριξη του ΝΟΑ έβαλαν σε δεύτερη προτεραιότητα την γνωστή διαιρετική πρακτική του κ. Θωμά και τη γνωστή τακτική της επικοινωνιακής του προπαγάνδας θεωρώντας ότι η στάση μας θα συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων του ΝΟΑ .
Έτσι φτάσαμε μέσα από μη νόμιμες διαδικασίες και αδιαφανείς συνεργασίες με εταιρείες, που το ΔΣ αγνοεί, όταν γεγονότα τη περασμένη Τρίτη 21-6-2011 τα οποία έδωσαν τα γνωστά αποτελέσματα που κατά την άποψη μας δεν έλυσαν το μεγάλο πρόβλημα του ΝΟΑ παρόλη τη στρατηγική του επικοινωνιακού εντυπωσιασμού του κ. Θωμά που τόσα είχε επενδύσει σε αυτόν.
Επικοινωνιακός εντυπωσιασμός με τη προσφιλή μέθοδο της αυθαίρετης λογικής που διέπει την πλειοψηφία που στη παρούσα φάση επένδυσε στην ‘’ομηρία’’ του ΝΟΑ. Λάβαμε την πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του ΔΣ θεωρώντας ότι έστω και αργά θα μπορούσαμε να συμβάλουμε με τις όποιες απόψεις μας στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος. Πάντα πιστεύαμε ότι στα μεγάλα προβλήματα η ενότητα είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη. Το σημερινό ΔΣ θα μπορούσε να αναδείξει την τακτική της πάρα πέρα πορείας, να επουλώσει λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής και να συμβάλει στη νομιμοποίηση των ενεργειών που ουσιαστικά καθιστούν την παρέμβαση υπέρ του ΝΟΑ έωλη.
Το δελτίο τύπου όμως του κ. Θωμά την παραμονή σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου – Μνημείο υπερφίαλης αλαζονείας , αυταρέσκειας και περιφρόνησης ουσιαστικά του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου – έρχεται να αποδείξει στην πράξη τις πραγματικές προθέσεις του κ. Θωμά. Του γνωστού κ. Θωμά , ο οποίος αρέσκεται στην λογική των ‘’ πολιτικών ομηριών ‘’ στη λογική των μονομερών αδιαφανών πρακτικών , στην καταπάτηση κάθε νομημης διαδικασίας, με στόχο την προβολή της αμφίβολης πλέον αποτελεσματικότητας του. Ο κ. Θωμάς θριαμβολογεί για την κατασκευή του έργου που για τους γνωρίζοντες είναι ημιτελές. Ο κ. Θωμάς λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαιρεί αντί να ενώνει στη βάση προσωπικής στρατηγικής. Δείχνει ότι θέλει να πορεύεται μόνος του. Αυτό το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου μας υποχρεώνει να τον αφήσουμε μόνο του. Όταν αποφασίσει να σοβαρευτεί και να κατανοήσει το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του. Η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός του είναι κακοί σύμβουλοι.. Ειδικά για τα υποκείμενο των γεγονότων που σε αυτή την περίπτωση είναι ο ΝΟΑ Αλιβερίου.'

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ‘Πολιτών της Αυτοδιοίκησης’ και ‘Ενεργών Δημοτών’ Δήμου Κύμης - Αλιβερίου
ΠΗΓΗ:evianews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ