«Να το πάρει ο καλύτερος» (vid)

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο του φάιναλ φορ Κυπέλλου πόλο, που πραγματοποιείται αύριο Παρασκευή (03/06) και Σάββατο (04/06) στην Κάλυμνο, παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που θα δώσουν
το παρών. 
Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησαν οι Βαγγέλης Πάτερος και Τάσος Σχίζας, τον Παναθηναϊκό οι Φάνης Κουντουδιός και Γιώργος Τσόκας, τον Πανιώνιο οι Μάκης Βολτυράκης και Γιάννης Θωμάκος και την Χίο οι Βαγγέλης Ρούπακας και Αντώνης Μισεντζής.


Διαβάστε τι είπαν:



Βαγγέλης Πάτερος (Ολυμπιακός): «Ο στόχος είναι ίδιος για όλους. Αυτό που εύχομαι είναι να το πάρει ο καλύτερος. Εδώ είναι οι καλύτερες ομάδες και ελπίζω να δούμε καλό πόλο».



Τάσος Σχίζας (Ολυμπιακός): «Ελπίζω να μην υπάρξουν έκτροπα. Αυτή η διοργάνωση μακάρι να αποτελέσει για τους Καλύμνιους το εύνασμα για την ανάπτυξη του πόλο. Από ότι κατάλαβα από την υποδοχή έχουμε πολύ κόσμο εδώ και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε κατακτώντας το κύπελλο».



Μάκης Βολτυράκης (Πανιώνιος): «Δουλεύαμε όλο το χρόνο για να φτάσουμε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι να φύγουμε υγιείς. Να το πάρει ο καλύτερος».



Γιάννης Θωμάκος (Πανιώνιος): «Είμαστε σε καλή κατάσταση και ήρθαμε στην Κάλυμνο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τον τίτλο».



Βαγγέλης Ρούπακας (Χίος): «Είναι μεγάλη ευκαιρία για εμάς που δεν είχαμε την πορεία που θέλαμε στο πρωτάθλημα αυτή η διοργάνωση. Θέλουμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω. Το μειονέκτημα μας είναι ότι δεν έχουμε ένα μήνα αγωνιστιική δράση αλλά το έχουμε καλύψει».



Αντώνης Μισεντζής (Χίος): «Εμείς χαιρόμαστε και ιδιαίτερα που οι αγώνες γίνονται σ' ένα νησί αφού και εμείς προερχόμαστε από νησί. Το φάιναλ φορ ήταν μέσα στους στόχους μας και θέλουμε να πετύχουμε».



Φάνης Κουντουδιός (ΠΑΟ): «Ήρθαμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Με την ευκαιρία να ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στην πολιτεία επειδή το άθλημα μας είναι ερασιτεχνικό και δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια ο αθλητισμός είναι η κουλτούρα και ο πολιτισμός αυτού του τόπου».



Γιώργος Τσόκας (ΠΑΟ): «Μας δίνει άλλη αίγλη η συμμετοχή στο φάιναλ φορ για 3η σερί χρονιά. Είναι μια καλή ευκαιρία να νιώσουμε αθλητές και οι τέσσερις ομάδες είναι ισάξιες. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού και ο καλύτερος ας πάει στον τελικό». 
ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ