Α2, Γ' Ανδρών και Μίνι παίδων συνεχίζονται με μεγάλες συγκινήσεις

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα σήμερα Σάββατο σε όλη την χώρα. Αναλυτικά στην Α2, και στις θέσεις 1-6, τα Χανιά πλέον έχουν κάνει μεγάλο βήμα για την άνοδο, αφού συνέχισαν τις νίκες τους έστω και δύσκολα. Το πρωί (τι πρωί, καταμεσήμερο ήταν), τα Χανιά αν και ισοφαρίστηκαν από τον ΟΥΚ σε 4-4 λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, τελικά κατάφεραν να επικρατήσουν με 7-4 με αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο.
Εύκολη νίκη πέτυχε το Αργοστόλι επί του ΟΦΗ με σκορ 13-5, ενώ ο Ηρακλής αν και βνρισκόταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, τελικά ηττήθηκε από τον Τρίτωνα με σκορ 9-7.


Το βράδυ, τα Χανιά πήραν το μεγάλο ντέρμπι από το Αργοστόλι με 6-5 σε έναν αγώνα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ.
Οφη και Ηρακλής ανεδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 9-9, ενώ ο ΟΥΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη επί του Τρίτωνα με σκορ 10-7. Ο Τρίτωνας δεν είχε στην διάθεσή του κανέναν φουνταριστό, αφού εκτός του Ελισαίου Κωνσταντόπουλου, δεν αγωνίστηκε και ο Ερρίκος Ασλάνης.

Μετά από την τρίτη αγωνιστική η βαθμολογία έχει ως ακολούθως:
1. Χανιά 9
2. Αργοστόλι 4
3. ΟΦΗ 4
4. ΟΥΚ 3
5. Τρίτωνας 3
6. Ηρακλής 2

Στις θέσεις 7-12, Ηλυσιακός και Γλυφάδα φαίνεται να σώζουν την παρτίδα, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς.
Στα πρωινά παιχνίδια, η Γλυφάδα κέρδισε πολύ δύσκολα με σκορ 5-4 τον Αγιο Νικόλαο. Ο Ηλυσιακός αν και έχανε 2-4 τελικά γύρισε το παιχνίδι και κέρδισε 6-4, ενώ ο ΚΟΠΙ πέτυχε την πρώτη του νίκη με σκορ 8-6 επί της απογοητευτικής σε αυτή τη φάση Κέρκυρας με σκορ 8-6.
Το απόγευμα, η Γλυφάδα κέρδισε πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 7-5 την Κέρκυρα. Ο Ηλυδσιακός πήρε από την αρχή προβάδισμα το οποίο μάλιστα και μεγάλωσε μέχρι την λήξη, απέναντι στον Αγιο Νικόλαο. Τελικό αποτέλεσμα 9-3.
Τέλος, ο ΚΟΠΙ κέρδισε εξαιρετικά δύσκολα το αποδεκατισμένο Περιστέρι, που αγωνιζόταν χωρίς τους Σταυρόπουλο, Φωτίου, Σαρρή, Χριστοδούλου, με σκορ 8-7.
 
Η βαθμολογία μετά από 3 αγώνες είναι η ακόλουθη:
1. Ηλυσιακός 9
2. Γλυφάδα 9
3. ΚΟΠΙ 6
4. Περιστέρι 3
5. Κέρκυρα 0
6. Αγιος Νικόλαος 0

Στην Γ εθνική, στον όμιλο της Αθήνας τα πράγματα περιπλέχτηκαν αφού 5 ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση, ενώ ο Μίλωνας χρειάζεται [πλέον 2 νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία.
Το πρωί, ο Αρίωνας, αν και ήταν πίσω στο σκορ (3-6) απέναντι στους Βετεράνους, τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 9-7. Ο Ιωνικός κέρδισε τον Μίλωνα με 10-7, ενώ μεγάλη μάχη έγινε στο παιχνίδι Αρης Κάμπου - Πετρούπολη.
Οι Χιώτες, χωρίς Μικέδη και Φιλιππάκη (δεν θα αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι, επειδή έφυγε οικογενειακά για διακοπές) προηγήθηκε στο σκορ 6-2. Ο τραυματισμός όμως του τερματοφύλακά του Πέτρου Σουσούρη ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 6-3 αλλά και η αποβολή με αντικατάσταση του Φρυδά, έγειραν τον αγώνα προς την πλευρά της Πετρούπολης, η οποία κέρδισε τελικά με σκορ 12-10.
Το απόγευμα, ο Ιωνικός κέρδισε στο ντέρμπι την Πετρούπολη και πήρε προβάδισμα στην βαθμολογία. Τελικό αποτέλεσμα 10-6.
Οι Βετεράνοι, αν και έχαναν 1-3 από τον Μίλωνα, με ένα σερί 5-0 πήραν προβάδισμα το οποίο δεν έχασαν ποτέ. Τελικό αποτέλεσμα 8-5.
Ο Αρης Κάμπου προηγείτο συνεχώς στο σκορ (με τον Μικέδη να επιστρέφει από το Αμβούργο). 3 περίπου λεπτά πριν το τέλος και με σκοπρ 9-7, ο επονομαζόμενος Χασάν Μάκης, έχασε τετ α τετ και στην κόντρα ο Αρίωνας μείωσε. Αλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τους Χιώτες να διευρύνουν την διαφορά χάθηκε, και ο Αρίωνας τελικά ισοφάρισε σε 9-9 που ήταν και το τελικό σκορ.
 
Η βαθμολογία μετά απόν την τρίτη αγωνιστική είναι η ακόλουθη:
1. Ιωνικός 7
2. Πετρούπολη 6
3. Αρης Κάμπου 4
4. Βετεράνοι 4
5. Αρίωνας 4
6. Μίλωνας 0

Στην Θεσσαλονίκη ο Αρης κάνει περίπατο. Το Οξυγόνο φαίνεται να είναι η δεύτερη ομάδα που θα τον ακολουθήσει στην τελική φάση.
 
Τα αποτελέσματα των 3 πρώτων αγωνιστικών είναι τα παρακάτω:
Αρης - Οφυγόνο 14-9
Νηρέας Κατερίνης - ΝΑΣ Ημαθείας 5-14
Καβάλα - Ναυσίθοος 6-6

Οξυγόνο - ΝΑΣ Ημαθείας 16-6
Ναυσίθοος - Νηρέας Κατερίνης 5-11
Αρης - Καβάλα 16-5

ΝΑΣ Ημαθείας - Ναυσίθοος 8-10
Καβάλα - Οξυγόνο 7-10
Νηρέας Κατερίνης - Αρης 2-20

Βαθμολογία
1. Αρης 9
2. Οξυγόνο 6
3. Ναυσίθοος 4
4. ΝΑΣ Ημαθείας 3
5. Νηρέας Κατερίνης 3
6. Καβάλα 1

Στους μίνι παίδες η κατάσταση έχει πλέον ξεχωρίσει.
Αναλυτικά:
Στον όμιλο της Θεσσαλονίκης προκρίθηκαν στην τελική φάση ο ΠΑΟΚ και ο Αθως Χαλκιδικής
Στον 1ο όμιλο της Αθήνας έχει ήδη προκριθεί το Παλαιό Φάληρο και η δεύτερη θέση κρίνεται αύριο στον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναικό και τα Χανιά. Οι πράσινοι περνούν και με ισοπαλία.
Στον 2ο όμιλο της Αθήνας προκρίθηκαν Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός. Οι 2 ομάδες αύριο θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.
Στον 3ο όμιλο της Αθήνας, η Χίος έκανε περίπατο. Η δεύτερη θέση θα κριθεί στον αυριανό αγώνα ανάμεσα στην Χίο και τον ΝΟΠ. Αν η Χίος κερδίσει ή ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε προκρίνεται ο Νηρέας Γέρακα σαν δεύτερος. Αν το παιχνίδι λήξει με νικήτρια την Πατρινή ομάδα, τότε την δεύτερη θέση κατακτά ο ΝΟΠ. Οτι και να γίνει πάντως, η Χίος προκρίνεται σαν πρώτη.
ΠΗΓΗ:multiproject.gr
 
 


 

 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ