Η οκτάδα της Γ' Εθνικής και των μίνι παίδων και η εξάδα της Β' Γυναικών...

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Στον Βόλο θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Στην κλήρωση που έγινε στην ΚΟΕ, η Ομοσπονδία διέθετε 2 εναλλακτικές. Η πρώτη ήταν ο Βόλος και η δεύτερη να γίνουν οι Κυριακάτικοι τελικοί στην Κατερίνη. Επίσης ο Ιωνικός δεν ήθελε μετακίνηση (να γίνουν οι αγώνες δηλαδή στην Αθήνα), ενώ η Καλαμάτα δήλωσε ότι είναι διατεθειμένη να βάλει τα έξοδα των διαιτητών και των αλυταρχών για να γίνουν οι αγώνες στην πόλη.

Τελικά επικράτησε η πρώτη λύση, με τον Βόλο να πληρώνει τα έξοδα διαμονής όλων των ομάδων, και οι 2 όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι οι ακόλουθοι:
1ος: Πετρούπολη, Ιωνικός, Καλαμάτα, Οξυγόνο
2ος: Αρης Θεσσαλονίκης, Αρης Κάμπου, Νηρέας Κατερίνης, ΟΕΑΝΑΒ.

Για να φτάσουμε ως εδώ, διεξήχθησαν την Κυριακή και οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων.
Στην Αθήνα έγινε πολύ μεγάλη μάχη για την πρόκριση μέχρι και τον πρώτο αγώνα της τελευταίας ημέρας. Εκεί ξεκαθάρισαν τα πράγματα, και οι 2 τελευταίοι αγώνες ήταν διαδικαστικοί.
Το πρωί, ο Αρης Κάμπου κέρδισε εύκολα τους Βετεράνους με σκορ 9-6 (προηγήθηκε και 9-3).
Στο μεγάλο ντέρμπι, ο Αρίωνας, αν και ξεκίνησε άσχημα χάνοντας 1-3 κατάφερε να επιστρέψει στον αγώνα, και ουσιαστικά να αυτοκτονήσει που δεν κέρδισε, χάνοντας 3 συνολικά πέναλτι. Τελικό αποτέλεσμα 5-5. Η Πετρούπολη ήθελε την νίκη για να εξασφαλιστεί απέναντι στον Μίλωνα, ο οποίος έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για παραμονή. Τελικά μόλις με 1 γκολ διαφορά, η Πετρούπολη επικράτησε στέλνοντας τους αντιπάλους στην Δ.
Το απόγευμα, ο Ιωνικός προηγήθηκε του Αρη Κάμπου 4-0 στο 5ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα οι Χιώτες αντέδρασαν κι έφτασαν να προηγούνται από το τέλος του τρίτου και μετά. Στο 8-7 (2΄περίπου πριν το τέλος), ο Μικέδης έχασε τετ α τετ και στην κόντρα ο Ιωνικός ισοφάρισε. Πάλι μπροστά οι Χιώτες, νέα άμεση ισοφάριση των Νικαιωτών οι οποίοι μάλιστα κέρδισαν αποβολή 38" πριν το τέλος και σκόραραν μόλις 10" πριν την κόρνα προηγούμενοι με 10-9. Ο Μικέδης όμως στα 3" με γκολ από φουνταριστό, ισοφάρισε σε 10-10 δίνοντας την πρόκριση.
Ο Αρίωνας στον επόμενο αγώνα ξεκίνησε πολύ άσχημα και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μίλωνα με 0-3. Ομως αντέδρασε άμεσα και τελικά κατάφερε να κερδίσει 11-7, ενώ σε 1 εντελώς διαδικαστικο αγώνα, η Πετρούπολη κέρδισε τους Βετεράνους 6-4.

Η τελική βαθμολογία:
1. Πετρούπολη 12
2. Ιωνικός 9
3. Αρης Κάμπου 8
4. Αρίωνας 8
5. Βετεράνοι 4
6. Μίλωνας 0

Στην Θεσσαλονίκη ο Αρης έκανε υγιεινό περίπατο και με 5/5 προκρίθηκε με άνεση.Κέρδισε τον Ναση πολύ εύκολα με 20-2, αλλά δυσκολεύτηκε κάπως απο τους Κερκυραίους του Ναυσίθοου. Ο Νηρέας Κατερίνης, με 2 νίκες, σπουδαιότερη η πρωινή επί της Καβάλας, προκρίθηκε σαν 2ος. Το απόγευμα κέρδισε και το Οξυγόνο με 12-8, που είχε ήδη προκριθεί χάρη στην πρωινή του νίκη  με 12-7 επί του Ναυσίθοου.
Στο ντέρμπι της παραμονής, η Καβάλα κέρδισε τον ΝΑΣΗ στέλνοντάς τον στην Δ, με σκορ 9-8.

Η τελική βαθμολογία
1. Αρης Θ. 15
2. Νηρέας Κατερίνης 9
3. Οξυγόνο 9
4. Ναυσίθοος 4
5. Καβάλα 4
6. ΝΑΣΗ 3

Στον Βόλο πρώτος ο ΟΕΑΝΑΒ, και δεύτερη η Νίκη Βόλου η οποία κέρδισε την Καρδίτσα 7-5 και την έστειλε στο μπαράζ με την Ιτέα για την παραμονή.

Στην Πάτρα και στο παιχνίδι που έκρινε την πρώτη θέση: Καλαμάτα - Νηρέας Πατρών 4-3. Η Ιτέα τερμάτισε τρίτη και θα δώσει αγώνα μπαράζ με την Καρδίτσα για μία θέση στην Γ Εθνική της επόμενης περιόδου.


Στην Β΄Εθνική γυναικών, από τον όμιλο των Σερρών προκρίθηκαν το Οξυγόνο και ο ΚΟ Σερρών.
Από τον όμιλο της Λαμίας, πρώτη τερμάτισε η ΝΕ Λαμίας (Ασιλιάν και Κανελλοπούλου αγωνίζονται στην ομάδα) κερδίζοντας με 4 γκολ διαφορά την δεύτερη που επίσης ακολούθησε ομάδα της Ατλαντίδας Χαλανδρίου.
Στην Αθήνα (Ιλίσσιο κολυμβητήριο), ο Αρίωνας κέρδισε μάλλον εύκολα την πρώτη θέση. Για την δεύτερη έγινε μάχη ανάμεσα στα Χανιά, τον Αγιο Νικόλαο και τον Ηλυσιακό, με τα Χανιά τελικά να παίρνουν την πρόκριση για την τελική φάση.

Αναλυτικά η εξάδα της τελικής φάσης είναι η παρακάτω:
ΝΕ Λαμίας
Ατλαντίς Χαλανδρίου
Οξυγόνο
ΚΟ Σερρών
Αρίωνας Γλυφάδας
Χανιά


Στο πρωτάθλημα των μίνι παίδων, πέραν από τους ΠΑΟΚ, Αθω Χαλκιδικής, Παλαιού Φαλήρου, και Χίου που είχαν ήδη προκριθεί από το Σάββατο, πέρασαν επίσης ο Παναθηναικός από τον όμιλο όπου ήρθε πρώτο το Παλαιό Φάληρο, και ο Νηρέας Γέρακα από τον όμιλο όπου ήταν πρώτη η Χίος.
Στον όμιλο της Βουλιαγμένης, ο Ολυμπιακός έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας την Βουλιαγμένη με σκορ 9-6. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Βουλιαγμένη, που κατάφερε να κερδίσει στον τελευταίο αγώνα του ομίλου τον Πανιώνιο με σκορ 3-2.

Αναλυτικά η οκτάδα είναι η ακόλουθη:
ΠΑΟΚ
Αθως Χαλκιδικής
Παλαιό Φάληρο
Παναθηναικός
Χίος
Νηρέας Γέρακα
Ολυμπιακός
Βουλιαγμένη. 
ΠΗΓΗ:news.multiproject.gr
 
 
 
 
 
 


 


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ