Ο Πρωτέας Λαμίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Αρχίζει την Τρίτη 12 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στην κολύμβηση με τη συμμετοχή από την πόλη μας του Πρωτέα Λαμίας. Το φετινό πρωτάθλημα γίνεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου και είναι χωρισμένο σε δύο ενότητες. Την Τρίτη 12, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουλίου αγωνίζονται οι μικρότερες ηλικίες αθλητών, αυτοί που ανήκουν στις κατηγορίες Παγκορασίδες Α & Β και Παμπαίδες Α & Β. Παρασκευή 15, Σάββατο16 και Κυριακή 17 Ιουλίου αγωνίζονται οι μεγαλύτερες ηλικίες, αυτοί που ανήκουν στις κατηγορίες των Παίδων – Εφήβων και Κορασίδων – Νεανίδων. Το πρωί γίνονται οι προκριματικοί. Όσοι από τους αθλητές είναι στην πρώτη οκτάδα αγωνίζονται το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Πρωτέας συμμετέχει στους αγώνες με 10 αθλητές.

Την πρώτη ημέρα, Τρίτη 12 Ιουλίου το πρωί αγωνίζονται η Ελένη Αδάμ και η Αλογοσκούφη Κωνσταντίνα στα 100m Ελεύθερο και λίγο αργότερα η Παναγιώτα Παναγοπούλου στα 400m Μικτή Ατομική. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στη γρήγορη σειρά των 800m Ελεύθερο η Βίκυ Σαπούνη, η Βαλίνα Μπράζα και η Βάσια Γρίβα.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου, δεύτερη αγωνιστική, αγωνίζονται στα 400m Ελεύθερο η Σαπούνη και η Μπράζα ενώ στα 200m Πεταλούδα η Αδάμ, η Παναγοπούλου, η Ρουμπίνη Παπανάγνου και η Γρίβα.

Την Τρίτη ημέρα των αγώνων και τελευταία για τις μικρές ηλικίες «πέφτουν» στα 100m Πεταλούδα η Παναγοπούλου, η Αδάμ, η Παπανάγνου και η Γρίβα , στα 200m Ελεύθερο η Σαπούνη και Αλογοσκούφη και στα 200m Μικτή Ατομική η Μπράζα.

Επίσης η τετράδα των κοριτσιών της κατηγορίας Παγκορασίδες Β (Παναγοπούλου-Μπράζα-Αλογοσκούφη-Γρίβα) κολυμπούν και στις σκυτάλες. Την Τετάρτη το πρωί στα 4Χ200m Ελεύθερο και την Πέμπτη το απόγευμα στα 4Χ100m Ελεύθερο.

Στο δεύτερο κύκλο των αγώνων που συμμετέχουν οι μεγάλες ηλικίες έχουμε την Παρασκευή 15 Ιουλίου το πρωί στα 200m Πεταλούδα τον Σωτήρη Κυροδήμο και τον Κων/νο Μπράζα ενώ το απόγευμα στη γρήγορη σειρά των 800m Ελεύθερο τον Αλέξανδρο Χαντζηπαυλίδη.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου το πρωί αγωνίζονται στα 400m Ελεύθερο ο Μπράζας και ο Χαντζηπαυλίδης και στα 100m Πεταλούδα ο Κυροδήμος.

Τέλος την Κυριακή 17 Ιουλίου το πρωί έχουμε τον Κυροδήμο στα 50m Πεταλούδα και τον Μπράζα στα 1500m Ελεύθερο ενώ το απόγευμα τον Χαντζηπαυλίδη στη γρήγορη σειρά των 1500m Ελεύθερο.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους Λαμιώτες κολυμβητές και να εκπροσωπήσουν επάξια την πόλη μας. 
ΠΗΓΗ:lamiareport.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ