Στη μάχη της ανοιχτής θάλασσας!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Στη μάχη της… θάλασσας ρίχνονται οι αθλητές, τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης και το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στο πρώτο διήμερο των αγώνων, οπότε θα διεξαχθούν τα 10χλμ. Κι αυτό επειδή, πέρα από τη μάχη για την κατάκτηση...
των μεταλλίων, τα δύο αυτά αγωνίσματα δίνουν και από δέκα «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Γι΄ αυτό άλλωστε υπάρχει και τόσο μεγάλη συμμετοχή, με 56 αθλήτριες και 68 αθλητές.Με αυτόν τον στόχο θα αγωνιστεί και η τετραμελής ελληνική αποστολή που μετέχει στους αγώνες της Σανγκάης. Η Μαριάννα Λυμπερτά, η Κέλυ Αραούζου, ο Σπύρος Γιαννιώτης και ο Αντώνης Φωκαΐδης βρίσκονται στην Κίνα με βασικό στόχο να εξασφαλίσουν από τώρα το «εισιτήριο» για το Λονδίνο, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από την... ψυχοφθόρο διαδικασία του «μια κι έξω» προολυμπιακού αγώνα, που θα γίνει τον Ιούνιο του 2012 στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Ετσι λοιπόν, το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα των 10χλμ. είναι η μεγάλη επιδίωξη των δύο αθλητριών, που ρίχνονται πρώτες στη μάχη αύριο (4 π.μ. ώρα Ελλάδας), όσο και των δύο ανδρών που ακολουθούν (Τετάρτη την ίδια ώρα).

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ