Επιστρέφει στην εθνική ο Κοκκινάκης

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της εθνικής πόλο των ανδρών, την επόμενη αγωνιστική περίοδο, φέρνουν μέσα στο καλοκαίρι πολυήμερο καμπ προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου.
Ο Ντράγκαν Άντριτς θα έχει για περίπου 20 ημέρες την ευκαιρία να δουλέψει με τους διεθνείς, ενόψει των αγώνων μπαράζ για πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Οκτώβριος), των τελικών του Αϊντχόφεν, εφόσον φυσικά προκριθεί η εθνική (Ιανουάριος), και φυσικά για το προολυμπιακό τουρνουά του Απριλίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε 18 παίκτες και η έκπληξη που επιφύλασσε ακούει στο όνομα Κώστας Κοκκινάκης. Ο 36χρονος αμυντικός είναι ο πρώτος από τους «βετεράνους» που «κόπηκαν» από την εθνική μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, ο οποίος επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η κλήση του λογικά ανοίγει το δρόμο και σε άλλους παίκτες της ίδιας γενιάς (Γιώργος Αφρουδάκης, Δεληγιάννης, Σχίζας, Μάζης, ίσως και Χατζηθεοδώρου) να επανέλθουν στο προσκήνιο και να βοηθήσουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Οι «εκλεκτοί» του Σέρβου ομοσπονδιακού για το καμπ προετοιμασίας είναι οι: Κώστας Τσαλκάνης, Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Γαλανίδης (τερματοφύλακες), Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Μάνθος Βουλγαράκης, Αρτίν Ελμισιάν, Αλέξανδρος Γούνας, Διονύσης Καρούντζος, Κώστας Μουρίκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Μίμης Αλιχανίδης.

ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ