«Είμαστε κορυφαία δύναμη μαζί με τη Γερμανία»

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Η Ελλάδα και η Γερμανία είναι οι κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου στην κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, μετά την ολοκλήρωση της ελληνικής παρουσίας στο open water
στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σανγκάης. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, αφού συνεχάρη τον Σπύρο Γιαννιώτη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 5χλμ., έκανε λόγο για άδικη ακύρωση της Κέλυς Αραούζου, εκτιμώντας ότι η απόφαση αυτή στέρησε από τη χώρα μας ακόμη ένα μετάλλιο.

 «Ο Σπύρος (σ.σ. Γιαννιώτης) ήταν κουρασμένος. Αν δεν είχε το ομαδικό, θα κέρδιζε άνετα με 20μ. διαφορά. Είναι σπουδαίος αθλητής, του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη νέα επιτυχία του. Μάλιστα στο ίδιο αγώνισμα θα είχαμε και άλλο μετάλλιο, αν δεν ακύρωναν άδικα την Αραούζου. Μαζί με τη Γερμανία είμαστε η κορυφαία δύναμη στις μεγάλες αποστάσεις στον κόσμο» επισήμανε ο Διαθεσόπουλος και κατέληξε: «Τα τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντανακλούν την εικόνα, το κύρος και την αξιοπρέπεια της χώρας μας στο εξωτερικό. Γιατί υπάρχουν τομείς όπου μας υπολήπτονται και μας τιμάνε».

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ελληνικής αποστολής στη Σανγκάη, Σπύρος Γιαννιώτης, έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που φυσικά δεν θα μπορούσε παρά να είναι θετικός. «"Κουβαλούσα" 15χλμ. από τις προηγούμενες μέρες. Σίγουρα υπήρχε κούραση, αλλά δεν με νοιάζει, είναι καλή κούραση. Είμαι ευτυχισμένος που κατέκτησα άλλο ένα μετάλλιο» δήλωσε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού για τον σημερινό αγώνα των 5χλμ. και στη συνέχεια τόνισε: «Φεύγω από τη Σανγκάη χαρούμενος και το συναίσθημα που επικρατεί είναι ότι επιβεβαίωσα τον εαυτό μου και έδειξα ότι μπορώ να φτάσω στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το πίστευα και το πραγματοποίησα. Πολύ σημαντική για μένα όμως είναι και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Είναι σαν χρυσό μετάλλιο, γιατί επιτεύχθηκε μέσα από επίπονη διαδικασία».

ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ