Στη Σαγκάη η εθνική γυναικών

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Στον τελικό της προορισμό γι αυτό το καλοκαίρι, τη Σαγκάη, βρίσκεται η αποστολή της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών εν όψει του 14ου παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου που αρχίζει το Σάββατο.
Η εθνική ομάδα τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο Περθ της Αυστραλίας για τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν μεταβεί στο μεγαλύτερο λιμάνι της Κίνας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.Στο τουρνουά στο Περθ οι «ασημένιες» πρωταθλήτριες Ευρώπης του 2010 κατέλαβαν την 3η θέση, όπου κέρδισε την Νέα Ζηλανδία 9-7, την εθνική νέων γυναικών της Αυστραλίας 15-8, ήρθε ισόπαλη με την Αυστραλία 9-9, ενώ ηττήθηκε από την Ουγγαρία 14-13.
Τα άλλα αποτελέσματα του τουρνουά: Αυστραλία – Ουγγαρία 14-9, Αυστραλία – Νέα Ζηλανδία 18-5, Αυστραλία – Αυστραλία Β 12-3, Νέα Ζηλανδία – Αυστραλία Β 7-7, Ουγγαρία – Αυστραλία Β 17-6, Ουγγαρία – Νέα Ζηλανδία 14-3
Πρεμιέρα την Κυριακή
Η εθνική ομάδα έχει στόχο να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, αυτό που δεν μπόρεσε να κερδίσει πριν από δύο χρόνια στη Ρώμη, με την 4η θέση που πήρε στην «αιώνια» πόλη να αποτελεί την καλύτερη θέση της ιστορίας της σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το τουρνουά υδατοσφαίρισης γυναικών στο 14
ο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη αρχίζει την Κυριακή (17/6) και η Ελλάδα στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (12.40 μμ ώρα Ελλάδας).
Την Τρίτη (19/7) στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου της θα παίξει με την Βραζιλία (8.30 π.μ. ώρα Ελλάδας) και στην τρίτη αγωνιστική την Πέμπτη 21 Ιουλίου, θα τεθεί αντιμέτωπη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρωσίας (5.50 π.μ. ώρα Ελλάδας).
Η σύνθεση της εθνικής ομάδας αποτελείται από τις: Έλενα Κούβδου, Ελένη Γούλα (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδόνη, Μαρία – Ηλέκτρα Ψούνη, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ