Μορφέσης: «Πρώτα η οκτάδα και μετά βλέπουμε»

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Το άγχος της πρεμιέρας ήταν εμφανές στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, αλλά σημασία έχει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κέρδισε την Ισπανία. Μια νίκη που σύμφωνα και με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Μορφέση,
δίνει κατά πάσα πιθανότητα την πρόκριση στην οκτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, που είναι και ο ελάχιστος στόχος για την Ελλάδα στη Σαγκάη.«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Η Ισπανία είναι μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό και πάντα είναι υπολογίσιμη αντίπαλος. Είμαστε κατά ογδόντα τοις εκατό στην οκτάδα και το λέω αυτό γιατί έχουμε δει να συμβαίνουν «τέρατα», από εκπλήξεις. Τώρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι και πρέπει την Τρίτη να δείξουμε σοβαρότητα με τη Βραζιλία, ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στόχος μας το έχω πει είναι η οκτάδα, όπως ήταν και στη Ρώμη και στο πανευρωπαϊκό και στη συνέχεια βλέπουμε» δήλωσε ο Γιώργος Μορφέσης.

Ρουμπέση: «H πρεμιέρα πάντα κρύβει άγχος»

Στο άγχος έριξε το βάρος στις δηλώσεις της η Αντιγόνη Ρουμπέση: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση οκτάδα. Κάθε πρεμιέρα κρύβει άγχος, αλλά δείξαμε το καλό μας πρόσωπο και τέλος καλό όλα καλά. Κάθε ομάδα παλεύει ως το τέλος τα παιχνίδια, είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Εξηγώντας γιατί στο τέλος η εθνική ομάδα έχασε τη διαφορά των τριών γκολ τόνισε:

«Συμβαίνουν αυτά και μάλιστα όταν έχεις διαφορά τρία γκολ, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε. Για σήμερα τουλάχιστον τέλος καλό, όλα καλά».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την εθνική Ελλάδος ο προπονητής της Ισπανίας Μιγκέλ Ότσα: «Η Ελλάδα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, με έμπειρες και καλές παίκτριες, Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος γιατί χάσαμε το παιχνίδι, αλλά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτριών μου».

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ