Επιστροφή στα... σπίτια τους

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ενας ένας φεύγουν από τον Ολυμπιακό οι πολίστες, που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει τον σύλλογο «αυτοκράτορα» στο πόλο. Δύο πολύτιμα εργαλεία της ομάδας αποχώρησαν από το «λιμάνι» και έκλεισαν ήδη συμφωνία με τις ομάδες όπου ξεκίνησαν την καριέρα τους.
Ο λόγος για τον Χρήστο Αφρουδάκη και τον Γιώργο Ντόσκα, που χθες συμφώνησαν με Βουλιαγμένη και Χίο αντίστοιχα, όπου και θα συνεχίσουν την καριέρα τους! Ο Αφρουδάκης, δε, τα βρήκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πήγε στην πρώτη του αγάπη, με την οποία υπήρχε «φλερτ» εδώ και λίγο καιρό.
«Ο Ναυτικός Ομιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Χρήστο Αφρουδάκη. Ο Χρήστος, που ανδρώθηκε αθλητικά στην οικογένεια του ΝΟΒ, επιστρέφει στην ομάδα μας έπειτα από 7 χρόνια (2004-2011), στα οποία φόρεσε το σκουφάκι των Ποζίλιπο, Εθνικού και Ολυμπιακού. Η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο» αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Από την άλλη ο Ντόσκας ανακοίνωσε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, πως αποχωρεί από την ομάδα. Δεν τον συνέφερε η πρόταση που είχε και έτσι αποφάσισε να πάει στη Χίο της οποίας την πρόταση αποδέχτηκε.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να γυρίσει και ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τη διοίκηση των πρωταθλητών, καθώς ακόμη περιμένει να συζητήσουν για την περίπτωσή του. Ετσι δεν αποκλείεται να τον δούμε να μετακομίζει κι αυτός φέτος, την ώρα που στον Ολυμπιακό το τμήμα κοντεύει να διαλυθεί όσον αφορά το ρόστερ του.
Το πιθανότερο είναι να αποτελέσει παρελθόν και από τον πάγκο ο Βαγγέλης Πάτερος και όλα δείχνουν πως η νέα χρονιά στο πόλο θα είναι πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ