Καλοκαίρι ανακατατάξεων στους πάγκους

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Το φετινό καλοκαίρι στην Α1 ανδρών του πόλο έχει σημαδευτεί από αρκετά γεγονότα. Ας πούμε την μαζική αποχώρηση βασικών παικτών του Ολυμπιακού, την επιστροφή του Χατζηθεοδώρου στην Ελλάδα, την έλευση του Ράτζεν στη Χίο, την ενδυνάμωση των εταίρων διεκδικητών του τίτλου (κυρίως της Βουλιαγμένης) και βέβαια από την "αναιμική" παρουσία των υπολοίπων ομάδων στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι στιγμής.

Σίγουρα όμως αξιοσημείωτες είναι και οι αρκετές αλλαγές στις άκρες των πάγκων. Μέχρι στιγμής οι μόνοι που λογικά παραμένουν στις θέσεις τους είναι πέντε. Ο Τεό Λοράντος στη Βουλιαγμένη, ο Φάνης Κουντουδιός στον Παναθηναϊκό, ο Βαγγέλης Ρούπακας στη Χίο, ο Αλέκος Βάσσος στο Καλαμάκι και ο Δημήτρης Κρητικός στο νεοφώτιστο Αργοστόλι.

Από εκεί και πέρα ήδη δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή. Καταρχάς τον πρωταθλητή Ολυμπιακό ανέλαβε ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Βαγγέλης Πάτερος. Το Παλαιό Φάληρο μετά την αποχώρηση του Βλάχου κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με τον Κώστα Λούδη, ο οποίος επιστρέφει σε πάγκο ομάδας Α1.

Απομένουν πέντε ομάδες με διαφορετικά δεδομένα και στοιχεία η κάθε μια. Στον Πανιώνιο είναι γνωστή εδώ και καιρό η αποχώρηση του Μάκη Βολτυράκη, με δημοσιογραφικές πηγές να τον θέλουν να είναι υποψήφιος για τον πάγκο των Χανίων, στα οποία είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει ο Νίκος Βλαζάκης.

Η γενική "αναμπουμπούλα" που επικρατεί στον Εθνικό δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις θα έχει στην ομάδα. Συνεπώς μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Δημήτρη Μαυρωτά στον πάγκο του "Αυτοκράτορα". Βέβαια δεν αποκλείεται η κατάσταση να βελτιωθεί και ο "Μήτσος" να συνεχίσει και για τρίτο χρόνο στους Πειραιώτες.

Στον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν ο Μίρο Τρούμπιτς και οι πληροφορίες θέλουν τους ιθύνοντες να ερευνούν την ξένη αγορά, δίχως να αποκλείεται η έκπληξη εντός συνόρων.

Τέλος, ο ΝΟΠ στις αρχές της εβδομάδας έμεινε "ακέφαλος" αφού ο Μάκης Λυκούδης υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας λόγω διαφοράς φιλοσοφίας, ενώ δήλωσε: "δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στην Α2".

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πάντως ίσως υπάρχουν εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ