Και με τη βούλα στη Χίο ο Βλοντάκης

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

O Αντώνης Βλοντάκης είναι και τυπικά παίκτης του ΝΟ Χίου. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε προφορική συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό έληξε στις 15 Ιουλίου, αυτόματα άνοιξε
και ο δρόμος για τη μετακίνησή του στη Χίο.Την συμφωνία οριστικοποίησε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΝΟΧ, όπου αναφέρεταιQ «Ανακοινώνουμε επίσημα την συμφωνία με τον Αντώνη Βλοντάκη. Η διοίκηση του ομίλου καλωσορίζει στις τάξεις της, τον κορυφαίο Έλληνα φουνταριστό και του εύχεται, με το σκουφάκι του Ομίλου, να έχει ανάλογες επιτυχίες όπως μέχρι τώρα στην τεράστια και λαμπρή του καριέρα!».

Βλοντάκης: «Να σηκώσουμε ό,τι κούπα βρούμε στο δρόμο μας»

Ο Αντώνης Βλοντάκης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης και επίσημα της Χίου, έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά.


Μιλώντας στην εφημερίδα «Αλήθεια» της Χίου είπε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα της Χίου. Αλλά και για τον άνθρωπο Παναγιώτη Παππή, που κοσμεί το άθλημα της υδατοσφαίρισης και πρέπει να αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα για άλλους. Προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη του και τα χρήματα του, για την Χίο. Η ομάδα έχει δυναμώσει αρκετά και δεν θα κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλος μας. Στόχος μας να σηκώσουμε ότι κούπα βρούμε μπροστά μας. Ελπίζω τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου να σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων, του ονόματος μας και να οδηγήσουμε τη Χίο, σε μονοπάτια που δεν έχει βρεθεί ξανά»!

Ακολουθούν οι Ντόσκας και Γιάννης Φουντούλης

Ο Αντώνης Βλοντάκης είναι ο τέταρτος παίκτης που ανακοινώνεται από τη Χίο μετά τους Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, τον διεθνή Σέρβο αμυντικό Νίκολα Ράτζεν και τον τερματοφύλακα της εθνικής ομάδας Φίλιππο Καραμπέτσο.


Σειρά παίρνουν δύο δικά της παιδιά, ο Γιώργος Ντόσκας που ήδη έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Ο Γιάννης Φουντούλης, που έφυγε πριν από δύο χρόνια από τη Χίο για τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα παραμείνει στους πρωταθλητές, αλλά εφόσον φύγει κι αυτός από τον Πειραιά είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στον ΝΟΧ.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ