Η καλή τετράδα στη Σαγκάη

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Για τη Σαγκάη ταξιδεύουν την Πέμπτη (14/7) οι τέσσερις κολυμβητές και κολυμβήτριες που θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας στο 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι Σπύρος Γιαννιώτης, Αντώνης Φωκαϊδης, Μαριάννα Λυμπερτά και Κέλυ Αραούζου
είναι η τετράδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο 14ο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.Η ίδια τετράδα τον Αύγουστο του 2010 είχε εντυπωσιάσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, με συγκομιδή ενός χρυσού μεταλλίου στα 5 χλμ σκυταλοδρομίας με τους Γιαννιώτη, Φωκαίδη και Αραούζου, ενός ασημένιου μεταλλίου από την Αραούζου στα 5 χλμ. και δύο χάλκινων μεταλλίων από τον Γιαννιώτη στα 5 χλμ και την Λυμπερτά στην ίδια απόσταση των γυναικών.

Αρχή με το δεκάρι και την πρόκριση για το Λονδίνο

Στη Σαγκάη τα αγωνίσματα της ανοιχτής θάλασσας ανοίγουν με τα 10 χλμ, μια απόσταση που ανήκει και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η αρχή θα γίνει την Τρίτη (19/7) στις 4 πμ ώρα Ελλάδας με τα 10 χλμ γυναικών και την επομένη την ίδια ώρα θα διεξαχθούν τα 10 χλμ στους άνδρες. Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες που θα πλασαριστούν στην πρώτη δεκάδα αυτόματα θα εξασφαλίσουν και την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.


Την Πέμπτη (21/7, 4 π.μ. ώρα Ελλάδας) θα γίνει η σκυταλοδρομία 5 χλμ., ενώ για την Παρασκευή (22/7) έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα 5 χλμ σε γυναίκες (3 π.μ.) και άνδρες (5 π.μ).


Να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 5 χλμ έχει χαρίσει στην Ελλάδα τα δύο από τα τέσσερα συνολικά της μετάλλια στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων.


Αρχικά το χάλκινο το 2007 στη Μελβούρνη και έπειτα το ασημένιο το 2009 στην παραλία της Όστια στη Ρώμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ