Κολύμβηση: Ρεκόρ οι παίδες

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Έξι πανελλήνια ρεκόρ ήταν ο απολογισμός της δεύτερης ημέρας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης παμπαίδων/παγκορασίδων Α΄ και Β΄ κατηγορίας, στο κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Ο Χρήστος Μπόνιας του ΝΟ Χαλκίδας στα 50μ. ελεύθερο παμπαίδων Β΄αρχικά σημείωσε επίδοση 25.37 στα πρωινά προκριματικά, ενώ στους απογευματινούς τελικούς βελτίωσε το χρόνο σε 25.30 και κατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε ο Κωνσταντίνος Σαράφης από τον ΚΟ Σερρών με 25.57 από τις 10 Ιουνίου του 2006 στη Θεσσαλονίκη.


Άλλα δύο σημείωσε ο Νίκος Κουζής του ΑΝΟ Γλυφάδας στα 200μ πεταλούδα παμπαίδων Β΄, καθώς πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στους πρωινούς προκριματικούς (2:14.70) και στον απογευματινό τελικό (2:13.74). Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ο Θόδωρος Μπενεχούτσος της ΑΕ Χαϊδαρίου, με 2.14.72, από τις 3 Απριλίου φέτος στη Νίκαια.


Ο Μπενεχούτσος πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ ελεύθερο παμπαίδων Β΄, σημειώνοντας επίδοση 4:15.92 στον απογευματινό τελικό. Το προηγούμενο ρεκόρ (4:16.20) κατείχε ο Θανάσης Χρόνης του ΝΟ Χαλκίδας από τις 12 Δεκεμβρίου του 2004 στην Πάτρα.



Τέλος, το έκτο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε ο Νίκος Μουζάς του ΓΣ Περιστερίου στα 100μ. πρόσθιο παμπαίδων Β΄ με 1:11.51. Το προηγούμενο (1:11.66) κατείχε ο Ηλίας Πρεμέτης του Άρη Νίκαιας, από τις 10 Δεκεμβρίου του 2005 στο ΟΑΚΑ. 
Δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Οι Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια, μίλησαν στο σάιτ της κολυμβητικής Ομοσπονδίας για τις επιτυχίες τους.
«Αυτός ήταν ο αρχικός μου στόχος. Να σπάσω το πανελλήνιο ρεκόρ και να κερδίσω και το χρυσό μετάλλιο. Αφού τα κατάφερα, είμαι διπλά ευτυχισμένος», δήλωσε ο Ηλίας Κρανιάς.
Η Δήμητρα Φυργαδιώτη δήλωσε: «Δεν το περίμενα. Ευχαριστώ τον προπονητή μου, για την δουλειά που κάνουμε».
Από την πλευρά της η Σοφία Ντουρανίδη, είπε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα, όμως το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου. Ευχαριστώ τον προπονητή και την οικογένεια μου που μου στάθηκαν δίπλα».
Η Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου τόνισε: «Πέντε μήνες ήταν η κλειστή η πισίνα στα Χανιά φέτος. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Ευχαριστώ τον προπονητή και την μητέρα μου, για τη στήριξη που είχα».
Ο ασημένιος Γιώργος Παπουτσής μίλησε για δικαίωση των κόπων του. «Δικαιώθηκαν οι κόποι όλης της χρονιάς. Αρχικά με την επιλογή μου στην Εθνική και ως επιστέγασμα με την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.
Ο Γιώργος Καραχάλιος σημείωσε: «Η χρονιά ήταν δύσκολη, με πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος απέδειξα ότι μπορώ να πάω και καλύτερα».
Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή.

ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ