«Ο Ολυμπιακός θα περάσει τα 15 συνεχόμενα πρωταθλήματα»

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα περάσει τα 15 διαδοχικά πρωταθλήματα κολύμβησης εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον «Sentra 103,3» ο Νίκος Γέμελος. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στην κόντρα που υπάρχει με τον Εθνικό, την παρουσία του κόσμου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, τον Σπύρο Γιαννιώτη,
αλλά και τα ενδεχόμενα ρεκόρ.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Γέμελος μίλησε:

Για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών στον Άλιμο: «Πιστεύω πως θα περάσουμε τα 15 συνεχόμενα πρωταθλήματα. Για μένα το βασικό είναι να υπάρχει κάθε χρόνο διεκδικητής ή διεκδικητές πρωταθλήματος. Να μην υπάρχουν φωτοβολίδες και κάποιοι που προσπαθούν μέσα σε ένα χρόνο να πάρουν το πρωτάθλημα και μετά να σταματούν. Όλη αυτή η διεκδίκηση βοηθάει το κολύμπι. Ελπίζω και του χρόνου ο Εθνικός να προσπαθήσει να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».

Για την «κόντρα» που υπάρχει με τον Εθνικό: «Η κόντρα με τον  Εθνικό είναι κάτι παραπάνω από αυτό που υπάρχει στο ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό, γιατί με τον Εθνικό είμαστε συγκάτοικοι στην ίδια πόλη και στην ίδια πισίνα. Έχουμε ζήσει τον Εθνικό και στο ποδόσφαιρο. Είναι ωραία η κόντρα και πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Μέσα από αυτές τις κόντρες βελτιώνεται ο αθλητής».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στη κολύμβηση, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολλά χρόνια πρωταθλητής και πολλά χρόνια δίνει πράγματα στην ελληνική κολύμβηση. Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια δυσκολία και δεν μπορεί να εκταμιεύσει εύκολα χρήματα για τους κολυμβητές του. Τώρα είναι το κατά πόσο είμαστε εμείς δίπλα στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως τα παιδιά μου έδειξαν ότι είναι κοντά στην ομάδα. Δεν συμπεριφέρονται σαν επαγγελματίες, άλλωστε οι αμοιβές τους δεν είναι επαγγελματικές, αλλά πολύ κατώτερες του βασικού. Έχουν πάρα πολλά έξοδα για την προετοιμασία τους. Μπορούν να αντεπεξέλθουν και 1,5 χρόνο απλήρωτοι. Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες μέρες και κάποιοι ικανοποιήθηκαν από την τωρινή  διοίκηση, που πιστεύω ότι μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους».

Για τον Σπύρο Γιαννιώτη: «Ο Σπύρος και στο ντους θέλει να είναι πρώτος. Δεν γίνεται να κολυμπήσει  και να μην βγει πρώτος. Είναι ένα παιδί που θέλει αγώνες και ζει γι' αυτούς. Οποιοσδήποτε αγώνας και να είναι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό, είτε πρόκειται για Πανελλήνιο πρωτάθλημα είτε για Παγκόσμιο. Ζει για τον αγώνα και θέλει να είναι πρώτος».

Για την παρουσία του κόσμου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Δεν έχει κόσμο. Σε όλους μας αρέσει ένα άλλο άθλημα, αλλά σε κάτι που είναι λίγο πιο ευγενικό  και δεν είναι Ουγκάντα πρέπει να δείχνουμε λίγο ενδιαφέρον. Είμαστε το μόνο κράτος στον κόσμο που δεν έχουμε εξευμενιστεί στο θέμα των αθλημάτων. Ναι μεν βλέπουν ποδόσφαιρο στην Αγγλία, αλλά βλέπουν και κολύμβηση και θεωρούν μεγαλύτερη την επιτυχία ενός κολυμβητή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, παρά ενός ποδοσφαιριστή που θα βάλει γκολ σε ένα ντέρμπι».

Για το αν περιμένει κάποια ρεκόρ: «Ο ζεστός καιρός ευνοεί τους κολυμβητές στο θέμα των επιδόσεων. Θα δούμε καλές επιδόσεις, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι όρια για την Ολυμπιάδα ή Πανελλήνια ρεκόρ».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ