Τέσσερα εισιτήρια για Λονδίνο στις γυναίκες

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011


Ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος ουσιαστικά προανήγγειλε ότι από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά στην υδατοσφαίριση γυναικών θα δοθούν τέσσερις θέσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τις επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης, είπε ότι από το προ-Ολυμπιακό τουρνουά την πρόκριση θα πάρουν τέσσερις ομάδες κι αυτό γιατί η Αφρική δεν πρόκειται να έχει εκπροσώπηση. Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα ανοίγει μια θέση.
Το προ-ολυμπιακό τουρνουά έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις 15 έως τις 22 Απριλίου 2012, κατά πάσα πιθανότητα στην Ιταλία.
Στο Λονδίνο θα αγωνιστούν οκτώ συνολικά ομάδες. Η διοργανώτρια Μ. Βρετανία έχει καπαρώσει αυτόματα τη θέση της Ευρώπης, ενώ άλλες τρεις θέσεις θα δοθούν για την Αμερική, κατά πάσα πιθανότητα θα την πάρουν οι ΗΠΑ, Ωκεανία (Αυστραλία) και Ασία (Κίνα)
Από εκεί και έπειτα η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ρωσία, η Ισπανία, η Ουγγαρία, η Ολλανδία και ο Καναδάς θα είναι οι ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για να διεκδικήσουν στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ