Διακοπές με... πριμ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Το χθεσινό πρόγραμμα για τους θριαμβευτές της Σαγκάης ήταν αρκετά σφιχτό και βαρύ και, ενώ δεν περιλάμβανε πισίνα, δεδομένα φάνηκε να τους κουράζει, ειδικότερα τις παίκτριες της Εθνικής Γυναικών. Αλλωστε, από την επιστροφή τους από την Κίνα
και μετά δεν έχουν καταφέρει να πάρουν ανάσα και το χθεσινό γεύμα που παρέθεσε στην ελληνική αποστολή (παρόντες ήταν και οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Κέλλυ Αραούζου και Στέφανος Δημητριάδης με τους προπονητές τους) στο ΝΟΒ ο γ.γ.α Πάνος Μπιτσαξής ήταν μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ετοιμαστούν για διακοπές. Με το μενού να είναι ιδιαίτερα πλούσιο, το πρώτο τσούγκρισμα των ποτηριών και η ευχή που το συνόδευε ήταν «πάντα επιτυχίες», ενώ η δεύτερη ευχή ήταν δεδομένη «καλές διακοπές».Βέβαια, διακοπές με άδειες τσέπες είναι αρκετά δύσκολο, όμως, όπως όλα δείχνουν κι όπως έλεγε ο Μπιτσαξής, η εξόφληση του πριμ για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ ήδη έχει δρομολογηθεί. Τα 30.000 ευρώ που αντιστοιχούν σε κάθε παίκτρια σαφώς έρχονται καθυστερημένα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και μετά μέσα στο 2012 -σύμφωνα με τον γγΑ- θα έρθει και το πριμ των 45.000 ευρώ για τις επιτυχίες στη Σαγκάη.
Με το κρασί να ρέει άφθονο αθλητές, αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους φωτογραφήθηκαν, θυμήθηκαν στιγμές από τη διοργάνωση της Κίνας, αν και το κυρίαρχο θέμα συζήτησης παρέμενε οι καλοκαιρινές διακοπές τους.
Παρούσα ήταν και η πρόεδρος της Βουλιαγμένης, η Στέλλα Λαζάρου-Τίγκα: «Είμαι πολύ περήφανη για τις επιτυχίες των κοριτσιών, στενοχωριέμαι όμως που το ενδιαφέρον επικεντρώνεται κυρίως στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και όχι σε ένα άθλημα όπως το πόλο, που έχει φέρει αρκετές επιτυχίες. Είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε και πολλές φορές αγανακτούμε γιατί δεν βρίσκουμε ανταπόκριση».
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Βουλιαγμένης, ο Κώστας Δήμου, συζήτησε για αρκετή ώρα με την Αντι Μελιδώνη, καθώς και με τις περισσότερες πολίστριες, τις οποίες αναμένεται να κοουτσάρει την επόμενη περίοδο.

Απολαυστικός ο Διαθεσόπουλος
Είδε την ευκαιρία να ανοίγεται μπροστά του και δεν την άφησε να πάει χαμένη. Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, έχοντας βέβαια ως προίκα και παρακαταθήκη για το μέλλον τα μετάλλια στη Σαγκάη, δεν άφησε σε χλωρό κλαρί τον Πάνο Μπιτσαξή σε όλη τη διάρκεια του γεύματος στον ΝΟΒ, τονίζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Ο τρόπος και οι κινήσεις με τις οποίες εκφραζόταν ο πρόεδρος της ΚΟΕ έδειχναν το πάθος του -κάποια στιγμή την πλήρωσε κι ένα πιρούνι (όχι, δεν εκτοξεύτηκε προς κάποιον από τους παρευρισκόμενους)-, προσπαθώντας να εξηγήσει πού πήγε όλος αυτός ο πακτωλός χρημάτων πριν από το 2004.

«Δεν ζητάω αργομισθία»
«Παγκόσμιος άνεργος» ήταν ο τίτλος του «Goal» που αναφερόταν στον Γιώργο Μορφέση. Ούτε κουβέντα βέβαια για υπόσχεση για δουλειά ύστερα από τόσες επισκέψεις σε πολιτικούς δεν πήρε ο αρχιτέκτονας του ελληνικού θριάμβου στη Σαγκάη, που έλεγε: «Δεν ζητάω αργομισθία. Δουλειά θέλω».
Παράλληλα, ο 42χρονος τεχνικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από τη γνωριμία με τον Κάρολο Παπούλια: «Είναι ένας πραγματικός κύριος, εκπέμπει σεβασμό. Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός πως γνώριζε τον κάθε αθλητή ξεχωριστά, όπως και λεπτομέρειες της καριέρας τους».

Αλλη για Σίφνο τράβηξε
Δεν έβλεπε την ώρα να φύγει από το ΝΟΒ η Αντιγόνη Ρουμπέση. Το καράβι της γραμμής για Σίφνο δύσκολα θα την περίμενε -έστω κι αν είναι μια παγκόσμια πρωταθλήτρια- και φρόντισε να εκδηλώσει και τη χαρά της που επιτέλους φεύγει για διακοπές, προσπαθώντας παράλληλα να ξεφύγει από όποιον έκανε κάποια κίνηση να την καθυστερήσει.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ