«Από την άνθηση στην παρακμή»

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Την πρώτη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ο Αρης Γρηγοριάδης εξέφρασε τα πολλά παράπονά του για το γεγονός ότι επιλέχθηκε από την ομοσπονδία το κολυμβητήριο του Αλίμου για τη διοργάνωση. Εκδήλωσε την αγανάκτησή του για το ότι είναι πολύ μικρό και με κακή πισίνα (ζεστό νερό), κάτι που έκανε και ο Γιάννης Δρυμωνάκος χθες. Ο πρωταθλητής της κολύμβησης, αφού κέρδισε
στα 400 μ. μικτής ατομικής με 4.18.28 (επιβεβαίωσε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα), ανέφερε για το θέμα: «Ηταν η τελευταία κούρσα μου φέτος στο ατομικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τον προπονητή μου Δημήτρη Δαμασιώτη για τη χρόνια. Θέλω να εκφράσω όμως τη δυσαρέσκειά μου που γίνεται αυτήν την περίοδο το πρωτάθλημα εδώ στον Αλιμο. Γνώρισα την κολύμβηση στην άνθηση και τώρα τη ζω στην παρακμή. Είναι άσχημο που τα νέα παιδιά γνωρίζουν έτσι την κολύμβηση».
Κατά τα λοιπά, ο Σπύρος Γιαννιώτης κατάφερε να φτάσει τους πέντε τίτλους στα 800 μ. ελεύθερο και τους 20 συνολικά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, περνώντας στην 5η θέση των πολυνικών, τερματίζοντας σε χρόνο 8.04.09.
Ακόμη πιο κοντά στο να γίνει η αθλήτρια με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία της διοργάνωσης είναι η Μαριάννα Λυμπερτά που με την επικράτησή της στα 800 μ. ελεύθερο Γυναικών (8.43.44) έφτασε τους 28 τίτλους, με την Τόνια Μαχαίρα να μετρά 32.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ