Κοκκινάκης με χορηγό στον ΠΑΟ!

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ο Παναθηναϊκός πάει για πολύ... ψηλότερα από ότι φανταζόταν τη νέα σεζόν στο πόλο. Οι τελευταίες πληροφοριές ντύνουν τον Κοκκινάκη στα πράσινα χάρη στη συμβολή πρώην μέλους του Συλλόγου που θα πληρώσει το συμβόλαιό
του.Το σλόγκαν του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν θα είναι "όλοι πόλο" αφού είναι το μόνο το μόνο τμήμα που παρά τη διοίκηση Πρωτοδικείου έχει φτιάξει σύνολο για πρωταθλητισμό.
Τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με πληροφορίες, στον ΠΑΟ γίνονται επαφές με το πρώην μέλος του Δ.Σ, Μ.Κρεζία (φωτό αριστερά), που πέρυσι είχε χρηματοδοτήσει τον Βίγια Σάριτς με στόχο να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του Κώστα Κοκκινάκη.
Μέχρι την Τρίτη το θέμα του Κοκκινάκη θα έχει τελειώσει ενώ στον Αθηναϊκό Σύλλογο ψάχνουν ακόμα έναν χορηγό για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Άντι Κομάντινα. Ο Κροάτης επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα αλλά οι... απαιτήσεις του χρήζουν ικανοποίησης στο έπακρο.
Αν τελικά κλείσει και ο Κομάντινα, τότε το Τριφύλλι θα έχει όλα τα φόντα να σταθεί τόσο στην Ευρώπη, όσο κυρίως στην Ελλάδα με στόχο να κατακτήσει το πρώτο του τρόπαιο στην ιστορία του τμήματος!
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ