Η ναυμαχία άρχισε νωρίτερα

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει από πέρυσι μεταξύ Εθνικού και Ολυμπιακού έχει δώσει ιντριγκαδόρικο κλίμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που ξεκινά σήμερα στον Αλιμο. Οι δύο σύλλογοι έχουν βγάλει... μαχαίρια με αφορμή μεταγραφές αθλητών
στα τμήματα για τις οποίες ακόμη και σήμερα γίνεται πόλεμος με ανακοινώσεις (από πλευράς Εθνικού) κατά της ΚΟΕ την οποία κατηγορεί πως «εξυπηρετεί» συμφέροντα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και πως τα μέλη της είναι φίλα προσκείμενα προς τον άλλο σύλλογο του Πειραιά.Είναι χαρακτηριστικό πως προχθές ο σύλλογος του Εθνικού έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διαμαρτυρόταν προς την ΚΟΕ επειδή το πρωτάθλημα ορίστηκε να γίνει αυτό το τριήμερο, κατηγορώντας τους πως αυτό έγινε μόνο και μόνο για να «εξυπηρετήσει για άλλη μία φορά τα συμφέροντα του συμπολίτη μας Ολυμπιακού ΣΦΠ.
Ετσι, αποδεικνύεται περίτρανα ο ισχυρισμός του προέδρου της ΚΟΕ ότι τα 19 από τα 25 μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας είναι φίλα προσκείμενα στο συγκεκριμένο σωματείο», όπως ανέφερε στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως παρά τις απουσίες θα παλέψουν για τον τίτλο, ο οποίος αν έρθει θα είναι όπως τόνισαν ένα «γερό πλήγμα στον αρχιτέκτονα της διαπλοκής», εννοώντας τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλο.
Πάντως, και μέσα στην πισίνα αναμένεται να γίνει μάχη. Μάχη για την κατάκτηση του τίτλου όπου και φέτος ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, καθώς ο Εθνικός θα έχει αρκετές απουσίες, αλλά θα παλέψει για να πάρει τα σκήπτρα από τους «ερυθρόλευκους».
Θα έχει βασικό όπλο τον Γιάννη Δρυμωνάκο (φωτό) ο οποίος πληρώθηκε κανονικά από το σύλλογο και έτσι θα κατέβει να τον ενισχύσει στο πρωτάθλημα.
Ενα πρωτάθλημα όπου, μετά το Παγκόσμιο, τα μεγάλα αστέρια και οι μεταλλιούχοι θα δώσουν όλοι κανονικά το «παρών». Σπύρος Γιαννιώτης, Μαριάννα Λυμπερτά, Αρης Γρηγοριάδης, καθώς και οι Δράκου, Βουρνά κ.ά. θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση που θα γίνει στον Αλιμο.
Συνολικά θα λάβουν μέρος 236 κολυμβητές από 51 σωματεία της χώρας, με τα προκριματικά και τις τρεις ημέρες να αρχίζουν στις 9 το πρωί και τους τελικούς να διεξάγονται στις 6.15 μ.μ. (τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση).
Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης σύλλογος με 51 τίτλους, ενώ ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 12, το Π. Φάληρο με 11 και από έναν τίτλο έχουν ο Εθνικός Πειραιά, ο ΚΟ Πειραιά, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΝΟ Γλυφάδας.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ