Ο Αύγουστος του Πόλο

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το φετινό καλοκαίρι των μεγάλων ραντεβού του υγρού στίβου και κυρίως του πόλο.
Μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης και το χρυσό μετάλλιο των γυναικών, την προσπάθεια των ανδρών, με αντίπαλο τη Σλοβακία, ώστε να προκριθούν στο Ευρωπαϊκό
πρωτάθλημα, του χρόνου στο Αϊντχόβεν, σειρά παίρνουν οι μεγάλες διοργανώσεις των ηλικιακών κατηγοριών.
Τα μεγάλα ραντεβού -Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Ανδρών (91) και αντίστοιχο των Νέων-Γυναικών (91), και Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Εφήβων (94) και αντίστοιχο των Νεανίδων (94) -πλησιάζουν με τις εθνικές ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Η εθνική ομάδα των  Νέων-Ανδρών θα μεταβεί στον Βόλο, όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, την Κυριακή 21 του μήνα, για κοινή προετοιμασία με την Ιταλία, πιθανότατα και με την Αυστραλία, με τη διοργάνωση να αρχίζει στις 27 Αυγούστου.

Η αντίστοιχη ομάδα των Εφήβων, θα πάρει μέρος στο «Βικέλας Καπ», που φιλοξενείται  στη Σύρο (19-21 Αυγούστου) με συμμετοχή της χώρας μας, της Ρωσίας, της Σερβίας και της Ιταλίας.

Το πρόγραμμα
Παρασκευή ( 19 Αυγούστου)

19.
00 Σερβία-Ιταλία
20.30 Ελλάδα-Ρωσία

Σάββατο (20 Αυγούστου)
19.00 Σερβία-Ρωσία
20.30 Ιταλία-Ελλάδα

Κυριακή (21 Αυγούστου)
09.30 Ρωσία-Ιταλία
11.30 Ελλάδα-Σερβία



Την επόμενη εβδομάδα μετά το τουρνουά της Σύρου, η εθνική μας θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Μαυροβουνίου, με αντιπάλους τη διοργανώτρια ομάδα, την Κροατία και την Ιταλία. Η ομάδα του Μαυροβουνίου (Νέοι, γεννημένοι 1991) πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία με την Αυστραλία έως τις 20 Αυγούστου, στην Ποντγκόριτσα. Στο Σπλιτ προετοιμάζονται ήδη έως και τις 19 Αυγούστου, οι αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες της Ιταλίας και της Κροατίας.

Στην Κωνσταντινούπολη 19 με 21 Αυγούστου θα διεξαχθεί τουρνουά εθνικών ομάδων των Εφήβων με τη συμμετοχή των: Τουρκίας, Γερμανίας, Ολλανδίας και Ρουμανίας. Επίσης, στην Πόλη, 26 με 28 του μήνα θα διεξαχθεί και τουρνουά Παίδων (γεννημένοι 1996) με τη συμμετοχή των ομάδων της διοργανώτριας Τουρκίας, και των: Ρωσίας, Ολλανδίας και Καναδά.
Η εθνική ομάδα των Νεανίδων, την επόμενη εβδομάδα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στη Μαδρίτη και αρχίζει στις 21 Αυγούστου.
Στο Έγκερ, της Ουγγαρίας, θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία οι ομάδες των Νέων Γυναικών της Ουγγαρίας και της Αυστραλίας από  25 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου.
Στο πλαίσιο κοινής προετοιμασίας, που πραγματοποίησαν στο Ντουναισβάρος οι ομάδες των Νεανίδων (γεννημένες 1994), της Ουγγαρίας, Αυστραλίας και Βρετανίας, δόθηκαν 2 επίσημα παιχνίδια, με την Ουγγαρία να επικρατεί της Αυστραλίας με 8-7 και την Αυστραλία να νικά τη Βρετανία 11-8.
ΠΗΓΗ:aquaticsnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ