Τέλος καλό, όλα καλά στη Σαγκάη!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Θεού Θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, καθώς λίγο έλειψε λόγω τροπικής καταιγίδας να αναβληθεί, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/7 στη Σαγκάη η εντυπωσιακή τελετή λήξης του 14ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος υγρού στίβου. Τρεις ώρες πριν την έναρξη
της τελετής ο ουρανός «μαύρισε» και οι πρώτες αστραπές, βροντές έστελναν μήνυμα αναβολής της γιορτής που είχαν στήσει οι Κινέζοι. Ευτυχώς, η καταιγίδα σταμάτησε μια ώρα πριν και όλα κύλησαν κανονικά. Δεν αποφευχθήκαν όμως οι πλημμύρες στο ισόγειο του Κέντρου Τύπου, με τα συνεργεία καθαρισμού να δίνουν πραγματική μάχη για να στεγνώσουν το χώρο.
Τελικά η τελετή λήξης άρχισε κανονικά με ομάδες συγχρονισμένης κολύμβησης της Σαγκάης να παρουσιάζουν με εντυπωσιακό τρόπο, ιστορίες του κινεζικού πολιτισμού.
Το γνωστό ιταλικό τραγούδι «Con te partiro» ερμηνευμένο από Κινέζους καλλιτέχνες, σήμανε στη συνέχεια την ώρα του αποχαιρετισμού και το πέσιμο της ιστορικής διοργάνωσης για τα ελληνικά χρώματα.
Σπουδαίοι κολυμβητές, που κατέκτησαν χρυσά μετάλλια, ανέβηκαν στη σκηνή και χαιρετούσαν τον κόσμο. Στη συνέχεια η τελετή ολοκληρώθηκε με την παράδοση της σημαίας των αγώνων στη Βαρκελώνη, η οποία θα φιλοξενήσει το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. 
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ