Το ποδόσφαιρο... απειλεί!

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011


Ανησυχία προκαλούν στους διοργανωτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο Νέων που αρχίζει το Σάββατο στο Βόλο τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στην πόλη. Κανείς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού Β. για τον υποβιβασμό της ομάδας τους
στη Δ' Εθνική να επεκταθούν και στις εξέδρες της διοργάνωσης που ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ο Βόλος, όπου θα βρεθούν αθλητές από 20 χώρες.
Ο κίνδυνος που ελλοχεύει για περαιτέρω επεισόδια θα οδηγήσει την Αστυνομική Διεύθυνση του νομού σε αλλαγή του πλάνου των μέτρων ασφαλείας, γεγονός που θα αποφασιστεί στη σύσκεψη που πρόκειται να γίνει σήμερα το πρωί. Αλλωστε από χθες δυνάμεις των ΜΑΤ από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη κατέφθαναν στη Μαγνησία, προκειμένου να βοηθήσουν στην καταστολή των επεισοδίων.
Οι αγώνες αρχίζουν στις 27 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 4 Σεπτεμβρίου κι οι «Αυστριακοί» με μηνύματά τους σε φόρουμ του Ολυμπιακού Β. απειλούν ότι θα κάνουν «ζημιά» στη διοργάνωση που φιλοξενεί η πόλη τους, μην επιτρέποντάς της ν' αρχίσει.
Οι απειλές αυτές ενισχύουν τους φόβους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας τόσο για τους αγώνες όσο και για την τελετή έναρξης που έχει οριστεί να λάβει χώρα στο λιμάνι του Βόλου την Παρασκευή.
Οπως είναι λογικό μεταξύ των προσκεκλημένων στην τελετή έναρξης είναι και φορείς της πολιτείας όπως ο γγΑ Παναγιώτης Μπιτσαξής και ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Νέων, το τουρνουά μπάσκετ Ακρόπολις και το ματς Μακάμπι - Παναθηναϊκός είναι τα τρία πιο σημαντικά αθλητικά γεγονότα που φιλοξενούνται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και το πρώτο από σπόντα έλαχε να βρίσκεται στο δίνη του κυκλώνα. Μάλιστα, πρόκειται για διοργάνωση στην οποία παραδοσιακά πρωταγωνιστεί η Ελλάδα και φέτος θεωρείται και πάλι φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ