Γιαννουρής: «Καλύτερα στον τόπο μου»

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011


Ο νέος τεχνικός του ΝΟ Πατρών, Γιάννης Γιαννουρής, φιλοξενήθηκε στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή “Ξύπνα αγόρι μου” με τους Βασίλη Σκουντή και Γιάννη Φιλέρη. Για τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών: Είναι μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία. Το ελληνικό πόλο ξεκίνησε από την Πάτρα,
καθώς το έφερε ο Βρετανικός στόλος στο λιμάνι της Πάτρας και μετά ήρθε στον Πειραιά. Είναι μια ομάδα που έχει πάρει 7-8 πρωταθλήματα Ελλάδος προπολεμικά και μεταπολεμικά, έχει αναδείξει αθλητές που πήγαν Ολυμπιακούς Αγώνες και έχει τεράστια ιστορία, αυτό είναι το ένα στοιχείο που με δελέασε. Το δεύτερο είναι ότι έχει δικές του εγκαταστάσεις και έτσι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπουν οι βάσεις για κάτι καλό. Θέλει οργάνωση και υπομονή, όμως οι άνθρωποι δείχνουν ότι έχουν πάθος και όραμα για να φτιάξουν κάτι αντάξιο της ιστορίας τους και με αυτό το σκεπτικό με δελέασαν να κατέβω στην Πάτρα.

Γιατί συμφώνησε με τον NOΠ: Εγώ το βλέπω σαν ευκαιρία, επειδή στην Ελλάδα μιλάμε για κρίση, υπάρχει και η λέξη που την μνημονεύουμε, αλλά ουσιαστικά στον αθλητισμό σημαίνει να ξεκινήσεις από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω. Κυρίως αυτό πληρώνουμε με τις “ποδοσφαιρικής νοοτροπίας” ομάδες που θέλουν από την μια μέρα στην άλλη να χτίσουν κάτι χωρίς να έχουν βάσεις και το αποτέλεσμα είναι να στενοχωριέται ο κόσμος. Κάποια στιγμή θα έπρεπε να καταλάβουμε ότι ο αθλητισμός ξεκινάει από τα μικρά παιδιά, από τις υποδομές, τα οποία όποτε υπάρχουν έρχονται και τα αποτελέσματα.
Αυτό είναι μια σταθερά στην καριέρα μου, γιατί και στον Παναθηναϊκό που πήγα την χρονιά '83-'84 έκανα υποδομές, το ίδιο έκανα και στην Βουλιαγμένη και στον Πανιώνιο. Ακόμη και στο εξωτερικό όπου δούλεψα τα ίδια πράγματα λέω, λίγο πολύ έχω καταντήσει βαρετός για να μην πω γραφικός, γιατί ο κόσμος θέλει το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία μας, αρκετοί θεωρούν ότι η ιστορία ξεκινάει από την μέρα που γεννήθηκαν, ενώ στην πραγματικότητα έχουν προηγηθεί κάποιοι που έχουν “σπείρει” και ακολουθούμε εμείς. Επειδή έκανα το πείραμα να δουλέψω στο εξωτερικό, είπα ότι είναι καλύτερο να δουλεύω στον τόπο μου παρά για τους ξένους.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ