Για εμπαιγμό κάνει λόγο ο Ολυμπιακός για Μιράλη

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011


Η μεταγραφή του Ανδρέα Μιράλη από τον Πανιώνιο στη Χίο άνοιξε για τα καλά «πόλεμο». Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για εμπαιγμό και αθέτηση λόγου από τον πρόεδρο της Χίου, Παναγιώτη Παππή, τον πρόεδρο του Πανιώνιου Γεράσιμο Βεντούρη και τον ίδιο τον παίκτη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:
«Εδώ και ένα δίμηνο που έχουμε αναλάβει τη Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. προσπαθούμε με πράξεις και αποφεύγοντας συνειδητά τα λόγια να λύσουμε τα μύρια προβλήματα που άφησε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. η Διοίκηση της διετίας 2008-2010.
Αναγκαζόμαστε όμως, για πρώτη φορά, να τοποθετηθούμε δημόσια για ένα θέμα ηθικής τάξης.
Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι και ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της Διοικητικής μας προσπάθειας, για τα αληθινά γεγονότα της μεταγραφής του υδατοσφαιριστή Ανδρέα Μιράλη από τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. στον Ν.Ο. Χίου και στην αθέτηση των τριών εμπλεκόμενων μερών δηλ. των κ.κ. Παππή, Βεντούρη και Μιράλη προς το σωματείο μας, τους οποίους και προκαλούμε να μας αμφισβητήσουν.
Επειδή κύριος στόχος μας, ως γνωστόν, είναι η οικονομική σωτηρία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. και αντιλαμβανόμενοι τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, ειδικά στο τμήμα του πόλο ανδρών, δεν αρνηθήκαμε να δώσουμε ελευθέρας αποδεσμεύσεις σε αθλητές με συμβόλαια σε ισχύ, παρόλο που γνωρίζαμε τις προθέσεις τους να ενταχθούν σε ανταγωνιστικές μας ομάδες.
Ανάλογη, λοιπόν, διάθεση περιμέναμε να δείξουν αντίστροφα και αυτά τα σωματεία, όταν εμείς αποφασίσαμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τη μεταγραφή του υδατοσφαιριστή Ανδρέα Μιράλη.
Αυτό που μας ενόχλησε δεν είναι φυσικά ο ανταγωνισμός από το συμπαθές σωματείο του Ν.Ο. Χίου, αλλά η αθέτηση του λόγου και ο εμπαιγμός την ύστατη ώρα των μεταγραφών, ώστε να μην επιτευχθεί η συμπλήρωση του αγωνιστικού μας ρόστερ από:
1. Τον κ. Παππή, που εντέχνως το τελευταίο δίμηνο παίζει δημόσια τον διπλό ρόλο του οπαδού του Ολυμπιακού αλλά και του προέδρου του Ν.Ο. Χίου, ο οποίος υποσχέθηκε ότι δεν θα εμπλακεί στη μεταγραφή δηλώνοντάς μας μάλιστα, ότι η οικονομική μας πρόταση ήταν υψηλότερη από ότι έπρεπε.
2. Τον κ. Βεντούρη που ταυτόχρονα μας έδινε το λόγο του ότι ο αθλητής θα πήγαινε μόνο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και με κανέναν τρόπο στον Ν.Ο. Χίου.
3. Τον αθλητή που υπερήφανος μας δήλωνε στα γραφεία μας όταν δίναμε τα χέρια πως το όνειρό του ήταν να ενταχθεί στον Ολυμπιακό.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. είναι η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας και η μοναδική που “κόντρα στο κύμα” συνεχίζει να διατηρεί σε επίπεδο πρωταθλητισμού όλα τα ερασιτεχνικά του αθλήματα.
Είναι χαρά μας να υπάρχουν ομάδες της περιφέρειας που να μπορούν να μας συναγωνίζονται και αν είναι ικανές, με αγωνιστικά κριτήρια, να καταφέρουν να μας εκθρονίσουν.
Ο ανταγωνισμός μας κάνει καλύτερους και μας βοηθάει να παραμείνουμε πρώτοι για πολλά ακόμη χρόνια, όπως έχουμε χρέος απέναντι στους φιλάθλους και στην ιστορία μας.
Εκ του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.».
Τι υποστηρίζει η Χίος
Είχε προηγηθεί δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΟΧ, Νίκου Κατσαράκη αναφορικά με την απόκτηση του Ανδρέα Μιράλη.
Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: « Από τα μέσα του Ιουνίου ο Ν.Ο. Χίου είχε προσεγγίσει και προφορικά συμφωνήσει με τον υδατοσφαιριστή, Ανδρέα Μοιράλη. Το διάστημα μέχρι και σήμερα μεσολάβησε πλήθος άρθρων και δημοσιευμάτων που ειλικρινά απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα.

Στο Ν.Ο.Χίου δεν έχουμε συνηθίσει και δεν λειτουργούμε με πρακτικές που δεν συνάδουν με την ιστορία του σωματείου μας. Επιδιώξαμε να αποκτήσουμε τον Ανδρέα Μοιραλη και το καταφέραμε με την συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη του Πανιωνίου. Ό,τι άλλο υποστηρίζεται, απλά δεν μας αφορά.

Καταλαβαίνουμε ότι ο ΝΟ Χίου έχει ταράξει τα λιμνάζοντα για χρόνια νερά της υδατοσφαίρισης, ωστόσο τις απαντήσεις μας θα τις δώσουμε στο φυσικό μας χώρο· στις πισίνες.
Καλοσωριζουμε στη Χίο τον Ανδρέα και του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν».
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ