Δαμάσκος: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη»

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011


Η εθνική ομάδα νέων ανδρών έκανε σεφτέ στις νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βόλου, κερδίζοντας εντυπωσιακά με 19-1. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος στάθηκε περισσότερο στη διαφορά των 18 γκολ. «Η νίκη αποτέλεσε ένα
ξέσπασμα για μας, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας. Το είχαμε ανάγκη και το χρειαζόμασταν. Αυτό που θέλαμε ήταν η διαφορά, κάτι που πετύχαμε και με το παραπάνω.

Αυτό όμως που μας αγχώνει είναι οι τραυματισμοί. Θέλουμε να έχουμε όλα τα παιδιά καλά, απόλυτα υγιή κοντά μας. Πάλι είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί στην προθέρμανση ο Βιττέλας (στο χέρι) και να αγωνιστεί ελάχιστα, αφού δυσκολευόταν να σουτάρει.
Η εικόνα μας σαφώς και ήταν καλύτερη από ότι με την Αυστραλία. Τα παιδιά έδειξαν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Το θετικό όμως ήταν πως καλύψαμε τη διαφορά της νίκης της Αυστραλίας με αντίπαλο τον Καναδά (ήταν 12-1). Τώρα κοιτάμε τη Γαλλία, όπου θέλουμε νίκη με έξι γκολ για να καταλάβουμε την 1η θέση του ομίλου».
Καπότσης: «Τελικός ο αγώνας με τη Γαλλία»
Ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού, Μάριος Καπότσης, με πέντε γκολ, ανέφερε: «Δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε διαφορά στο σκορ. Θέλαμε τη νίκη με πολλά γκολ κόντρα στον Καναδά και για να ξεσπάσουμε και να ανέβουμε ψυχολογικά και για να καλύψουμε τη διαφορά της νίκης της Αυστραλίας με αντίπαλο τον Καναδά.

Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι το παιχνίδι με τη Γαλλία. Είναι σαν τελικός για μας. Θέλουμε νίκη με έξι γκολ διαφορά για να βγούμε πρώτοι και να προκριθούμε απ ευθείας στην οκτάδα της διοργάνωσης. Δεν αγχωνόμαστε. Ο κόσμος είναι φανταστικός και μας βοηθάει».

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ