Λαμία - Λάρισα και Μυτιλήνη στην Γ' Εθνική

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Τόσοι παίκτες είχαν μαζευτεί στην ΝΕ Λαμίας με εμπειρία ακόμα και από Α1, οπότε ήταν απόλυτα φυσιολογικό να πάρουν το πρωτάθλημα εύκολα. Η Λαμία λοιπόν ήταν η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για την Γ' Εθνική. Στον πρωινό ημιτελικό...
κέρδισε εύκολα την Μυτιλήνη και στον απογευματινό τελικό κέρδισε την ΝΕ Λάρισας επίσης εύκολα  και με σκορ 9-3.
Η Λάρισα είχε ήδη πάρει το δεύτερο εισιτήριο από τον άλλο πρωινό ημιτελικό απέναντι στα Γιάννινα, κερδίζοντας με 10-4.
Η τρίτη ομάδα που ανέβηκε κατηγορία ήταν η Μυτιλήνη που επιβλήθηκε των Ιωαννίνων στον μικρό τελικό και επιστρέφει στην κατηγορία μετά τον περσινό υποβιβασμό της.

Η σύνθεση των πρωταθλητών:


Ζουμπουλι
άς Σωτ., Μαυριδάκης Αλ., Αλαμπάνος Β., Παρασκευόπουλος, Βλαζάκης, Καραμάνης, Καλογερόπουλος, Καλάτης, Μαυριδάκης Γ., Ζουμπουλιάς Κ., Σφακιανάκης , Παπαντωνίου Γ., Παπαντωνίου Δημ., Νταής, Βαλατσός, Τσαντούρης.


Το χαρακτηριστικό της φετινής Δ΄Εθνικής ήταν ότι 2 ομάδες οι οποίες δημιουργήθηκαν το 2010, κατάφεραν αμέσως να πάρουν την άνοδο και μάλιστα έχουν και οι 2 τα ίδια αρχικά (ΝΕΛ). Είναι και σχετικά γειτονικές ομάδες.

Το θέμα είναι ότι οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί να φτιάξει ομάδα στην Δ΄Εθνική, και να διεκδικήσει την άνοδο. Η μόνη λύση για να δημιουργηθούν οι προυποθέσεις παραγωγής παικτών, είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα στην πόλη που βρίσκεται η έδρα κάθε ομάδας. Με τουρνουά της πλάκας 2-3 ημερών μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο, θα βλέπουμε συνέχεια ομάδες τέτοιου στυλ στις χαμηλές κατηγορίες και όχι μόνο.

Επαναλαμβάνω, ότι μάλλον ήρθε ο καιρός για την δημιουργία περιφερειακού πρωταθλήματος με την κατάργηση κάποιων κατηγοριών. Για να γίνει πάντως κάτι τέτοιο, και για να σταματήσουν και οι περιπτώσεις ομάδων οι οποίες παίζουν στην 1η φάση και στην συνέχεια πάνε διακοπές, ή βλέποντας που γίνεται η τελική φάση, αποφασίζουν να μην κατέβουν σε αυτήν, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι ίδιες οι ομάδες, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν πολύ καλύτερες προυποθέσεις για αυτές.

Συγχαρητήρια βέβαια στις 3 ομάδες που τα κατάφεραν και καλή επιτυχία στην επόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ:news.multiproject.gr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ