Το παλεύει για Ευρώπη

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Πριν από μερικά 24ωρα οι υπεύθυνοι του πόλο του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τόσο την ελληνική όσο και την ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως δεν θα πάρουν μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η διοίκηση θεωρούσε λόγω των προβλημάτων στο σωματείο πως η ομάδα δεν θα μπορούσε...
να παρουσιαστεί έτοιμη σε ένα μήνα. Αν και από τη διοίκηση έλεγαν πως το απαιτούμενο ποσό για την καταβολή του παράβολου για τη συμμετοχή στη διοργάνωση υπήρχε, τελικά όπως φαίνεται κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.Αυτό γιατί ο Αχιλλέας Μακρόπουλος σε συνεργασία με τον Νίκο Πλυτά κατάφεραν και βρήκαν τα 20.000 ευρώ που απαιτούνταν για τη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι δύο άνδρες επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν έστω και εκπρόθεσμα να δηλώσουν συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Γι' αυτό το λόγο το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Πλυτάς επικοινώνησε με τον κ. Διαθεσόπουλο ώστε να ζητήσει τη συνδρομή του στην προσπάθεια που θα κάνει το «τριφύλλι».

«Θα στείλουμε τη συμμετοχή στη LEN και στο βαθμό που μπορούμε θα πιέσουμε κι εμείς για να μπορέσει να συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να πω κατά πόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα κάνει δεκτό το αίτημα για εκπρόθεσμη υποβολή της συμμετοχής. Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς» σχολίασε στο «Goal» ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ άφησε να φανεί μέσω των λεγόμενών του πως οι πιθανότητες η LEN να δεχτεί την αλλαγή πλεύσης του Παναθηναϊκού είναι σχετικά δύσκολη: «Η ευρωπαϊκή είναι σοβαρή ομοσπονδία» τόνισε χαρακτηριστικά.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ