Ολοταχώς για το χρυσό οι νεάνιδες

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011



Η θριαμβευτική πορεία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης νεανίδων στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μαδρίτης δεν έχει σταματημό. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε στον ημιτελικό τη Ρωσία με 12-7 και την Κυριακή (28/8)
στις 21:30 θα διεκδικήσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης με αντίπαλο το νικητή του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Ισπανία.
Η Ελλάδα με τη νίκη επί της Ρωσίας εξασφάλισε ήδη μετάλλιο, που είναι το δεύτερο στην ιστορία της στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τώρα καλείται να επαναλάβει το επίτευγμα του 2001 όταν στο Μάντσεστερ είχε φθάσει στην κορυφή της Ευρώπης.
Ο ημιτελικός απέναντι στη Ρωσία εξελίχθηκε σε έναν υγιεινό περίπατο για τις διεθνείς παίκτριες που προηγήθηκαν με 7-2 και 8-2, για να διατηρήσουν αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος.

Πετράκης: «Είναι παίκτριες με μέλλον»
Ο Κώστας Πετράκης, που είχε την ευτυχία να είναι Ομοσπονδιακός τεχνικός στην εθνική ομάδα των νεανίδων που είχε γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μάντσεστερ πριν από 10 χρόνια δήλωσε από τη Μαδρίτη.
«Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Η πρόκριση στον τελικό είναι επιτυχία και προχωράμε. Όλα τα παιδιά είναι αθλήτριες με μέλλον και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να έρθουν και άλλες επιτυχίες. Προχωράμε στον τελικό με σεβασμό προς κάθε αντίπαλο. Στον αθλητισμό πρέπει να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά».
Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-5, 2-2, 2-2
Ρωσία (Ναρτίσα): Σιμάνοβιτς 2, Καρίμοβα 2, Κολάκοβα 2, Περφλίεβα 1.
Ελλάδα (Πετράκης): Διαμαντοπούλου, Αλκηστη Μπενέκου 1, Καλαργυρού, Ιόλη Μπενέκου, Φαρμάκη, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Ζάντου 5, Πλευρίτου 2, Κότσια, Χαραλαμπίδου 1, Μαρίνα Φλώρου 3, Κοντογιάννη, Τερέφου.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ