Μπιτσαξής: «Νιώθω σαν κατηγορούμενος!»

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011


Οι στιχομυθίες ανάμεσα στον γ.γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής συνέντευξης Τύπου στο «Ελ Βενιζέλος» για τις επιτυχίες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης δεν έλειψαν.
Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής, άκουγε άκουγε παραπάπονα
και γυρίζοντας στον Δημήτρη Διαθεσόπουλο του είπε: «Νιώθω σαν κατηγορούμενος σε ποινική δίκη όπου θα πρέπει να μιλήσω τελευταίος» για να πάρει την απάντηση από τον πρόεδρο της ΚΟΕ: «Δεν σας έχουμε ως κατηγορούμενο, τα λέμε γιατί θέλουμε να ξυπνήσουμε τους ιθύνοντες».
Ο γγ. Αθλητισμού, μιλώντας τελευταίος, αναφέρθηκε στο ρόλο της Πολιτείας.
«Με ενδιαφέρει να ακούω την κριτική σας, αλλά θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Να δούμε λίγο και τι έγινε στο παρελθόν, αν ο πακτωλός χρημάτων που δινόταν στον αθλητισμό είχε τη χρήση που έπρεπε. Τώρα με λίγα χρήματα γίνονται πολλά. Η Πολιτεία δίνει 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τη λειτουργία των κολυμβητηρίων, πέντε εκατομμύρια επιχορήγηση στην Ομοσπονδία και 500.000 για έξτρα διοργανώσεις, όπου το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο του Βόλου. Οι επιχορηγήσεις είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτά που βρίσκονταν προ της κρίσης. Δείξτε μου κ. Διαθεσόπουλε μία χώρα στο μέγεθος της Ελλάδας που να δίνει περισσότερα χρήματα».

«Η Κροατία δίνει 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο μόνο για το ανδρικό πόλο», ήταν η απάντηση.
Απατώντας στα όσα προηγουμένως είχαν ειπωθεί από τους αθλητές, τόνισε:
«Τα παράπονα των αθλητών τα συμμερίζομαι. Έχω διαφωνήσει με το θέμα των αδειών, έχω παλέψει να αλλάξω το νόμο για τα προνόμια, αλλά θα ήθελα δημοσίως, τουλάχιστον, να λέτε όλη την αλήθεια, όχι τη μισή. Υπάρχουν και ενισχύσεις και πριμ για τους αθλητές, τα οποία συμφωνώ ότι πρέπει να αυξηθούν. Ο νόμος είναι ισοπεδωτικός και πρέπει να αλλάξει. Είναι εύκολο να «πυροβολούμε» την Πολιτεία, η οποία όμως δεν είναι απούσα και στηρίζει, μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, τον ελληνικό αθλητισμό».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ