«Θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία για το σύλλογο»

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ετοιμος από κάθε πλευρά για την συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ κατηγορίας της κολύμβησης είναι ο Εθνικός ΟΦΠΦ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του Ακη Οικονόμου. 
Ο πετυχημένος κόουτς μιλάει για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο τμήμα κολύμβησης του συλλόγου και πλέκει το εγκώμιο των παραγόντων του Εθνικού που κρατούν σε υψηλό επίπεδο την ομάδα. 

Οι δηλώσεις του Οικονόμου:

«Η ΟΠΕΝ είναι ο τελευταίος στόχος  της ομάδας, καθώς κλείνει με αυτούς τους αγώνες η σεζόν στην οποία συναντήσαμε δύσκολες συνθήκες. Οι στόχοι του Εθνικού – το απέδειξε και τα τελευταία προηγούμενα χρόνια και ιδιαίτερα πέρυσι – είναι πάντα υψηλοί. Αν έρθει η πρωτιά θα είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά και στη 2η θέση να βρεθούμε θα είναι επιτυχία. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες η επιτυχία. Το θέμα είναι να μπορέσουν οι αθλητές μας να βρεθούν κοντά στα ρεκόρ τους ή, να τα καταρρίψουν και να προσφέρουν ό,τι καλύτερο μπορούν . Παρότι έχουμε ατυχίες με τραυματισμούς, νομίζω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρωτιά. Αλλωστε, η αξία του δεύτερου δίνει ακόμα μεγαλύτερο δόξα στον πρώτο».

Φιλοσοφία μας είναι ο υγιής ανταγωνισμός και είμαι πάντα συγκρατημένα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Μέσα από την ατομική διάκριση των κολυμβητών και κολυμβητριών μας θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία για το σύλλογο. Είναι μια δύσκολη εποχή για τα πάντα. Από τα πιο πρακτικά. Ενα μήνα ήμασταν χωρίς προπόνηση λόγω κλεισίματος του κολυμβητηρίου, πολλοί τραυματισμοί. Το οικονομικό πρόβλημα πάντα υφίσταται, παρότι ο Εθνικός είναι από τους πιο φερέγγυους στο θέμα αυτόν στον ερασιτεχνικό πρωταθλητισμό. 

Τα ξεπερνάμε. Θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, αλλά το παλεύουμε. Εγγυάται το όνομα του συλλόγου και αυτό που πρεσβεύει. Δεν διέπεται η ομάδα από το άγχος του πρώτου. Θα δείξουμε απλά την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει και την πρόοδο τα τελευταία τρία χρόνια. Οι αθλητές του συλλόγου, άλλωστε, έχουν επιτυχίες και στο εξωτερικό. Τεράστια αυτή του Δρυμωνάκου στο παγκόσμιο σε επίπεδο ανδρών, αλλά και το μετάλλιο στο ευρωπαϊκό εφήβων από τον Γκολομέεφ.

Θα πρέπει να πω ακόμα ότι στις δύσκολες αυτές εποχές είναι ευλογία να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι στα σωματεία, όπως αυτοί που βρίσκονται στον Εθνικό και όχι να είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι… Πέρα από τους ανταγωνισμούς και τα υπόλοιπα πρέπει να κρατάμε τέτοιους ανθρώπους, με τα όποια λάθη τους. Ανθρωποι όπως ο πρόεδρός μας,  γενικός γραμματέας μας, ο έφορος δεν θα έπρεπε να δέχονται πολεμική. Είναι σημαντικό να παραμείνουν κοντά μας, κι όχι να κάνουμε το παν για να τους διώξουμε». 
ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ