Τέλος ο Κουνδουράκης απο Λάρισα

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Πριν από περίπου 1,5 μήνα, η διοίκηση του Ν.Ο.Λάρισας συμφώνησε με τον Βασίλη Κουνδουράκη για να αναλάβει ο τελευταίος την γυναικεία ομάδα της πόλης. Η συνεργασία ξεκίνησε καλά, με τον προπονητή να βρίσκεται στην πόλη όπου βρήκε σπίτι για να εγκατασταθεί, και μάλιστα, μέχρι να κλείσει το κολυμβητήριο, έκανε και μερικές προπονήσεις με τα κορίτσια της ομάδας.

Στόχος ήταν να φτιαχτεί μία ομάδα η οποία του χρόνου θα διεκδικούσε την άνοδο στην Α1 κατηγορία, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί αυτοσκοπό. Επίσης, θα προωθούντο οι νεαρές παίκτριες από τις υποδομές της Λάρισας, οι οποίες τα τελευταία χρόνια λειτουργούν καλά, με αποτέλεσμα μάλιστα ο Ν.Ο.Λ. να καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του να μπει στην τελική φάση στις νεάνιδες (το είχε καταφέρει και πιό παλιά, αλλά στις νέες γυναίκες).

Ο προπονητής ζήτησε κάποιες παίκτριες, προκειμένου να φτιαχτεί μία ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, και η διοίκηση έδωσε το πράσινο φως, μέσα πάντα σε φυσιολογικά οικονομικά πλαίσια.

Κάτι χάλασε όμως, και ο προπονητής ανακοίνωσε στον υπεύθυνο του Ν.Ο.Λ. Δημήτρη Κουρέτα, ότι σταματά η συνεργασία τους. Ο λόγος ήταν, ότι η διοίκηση δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νεαρού προπονητή για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, αφού πλέον ξέφευγαν πολύ από τα συμφωνηθέντα οικονομικά δεδομένα πάνω στα οποία θα μπορούσε να ανταποκριθεί ο σύλλογος.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Ν.Ο.Λ. είναι πυρ και μανία με τον Βασίλη Κουνδουράκη, ο οποίος για δεύτερη φορά, αφήνει την συγκεκριμένη ομάδα στα κρύα του λουτρού. Το ίδιο είχε γίνει και πριν από 2 χρόνια, όταν ο Κουνδουράκης ανέβηκε στην Λάρισα, συμφώνησε με την τότε διοίκηση, έμεινε εκεί 1 εβδομάδα, και ξαφνικά αποχώρησε επειδή είχε πρόταση από τον Ολυμπιακό (συνεργάτης του Χ.Παυλίδη).

Οπως είναι φυσικό, ο Δημήτρης Κουρέτας και οι συνεργάτες του ψάχνουν για προπονητή, ο οποίος θα μπορέσει να αξιοποιήσει αλλά και να αναπτύξει τις υποδομές, και συγχρόνως να δημιουργήσει μία ομάδα ικανή να βρίσκεται στις διεκδικήτριες της ανόδου στο πρωτάθλημα της Α2.

Σε επικοινωνία μου με τον Δημήτρη Κουρέτα, μου είπε ότι είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του πρώην προπονητή.
"Φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να πείσουμε ότι δεν μπορούμε να ξεπουληθούμε για να ανέβουμε μία κατηγορία. Και σε τελική ανάλυση, αν τελικά καταφέρουμε να ανέβουμε, προτιμούμε να  τα έχουμε καταφέρει με τις δικές μας κατά βάση δυνάμεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προτιθέμεθα να πραγματοποιήσουμε κάποιες μεταγραφές, αλλά επαναλαμβάνω, όχι και να ξεπουλήσουμε την περιουσία μας. Θέλουμε έναν προπονητή, να δουλέψει καλά και με κέφι, και είμαστε διατεθειμένοι να τον στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο".



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ