Έκαναν λαμπίκο την παραλία στην Πάτρα

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δράση καθαρισμού μέρους της παραλιακής ζώνης της Πάτρας (από τον Φάρο έως το κολυμβητήριο του ΝΟΠ), που είχε οργανώσει ο ΝΟΠ με τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια της εκστρατείας του ΣΚΑΪ-Περιβάλλον «Καθαρίζουμε την Ελλάδα – Ομορφαίνουμε την Ελλάδα».

Παλιοί και νέοι αθλητές, μέλη, γονείς και φίλοι του ΝΟΠ συμμετείχαν με ενθουσιασμό και συνέβαλαν αποφασιστικά στον καθαρισμό της κεντρικής παραλιακής περιοχής, που αποτελεί μοναδικό και πολυσύχναστο χώρο περιπάτου και αναψυχής για τους Πατρινούς.
Το έργο ήταν ιδιαιτέρα δύσκολο λόγω των εκτελούμενων έργων, αλλά και της μακρόχρονης σταδιακής υποβάθμισης της περιοχής.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η συσσώρευση ογκωδών και επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία απορριμμάτων. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δράσης ήταν η αυθόρμητη συμμετοχή πολλών μεταναστών που διαμένουν στην περιοχή και οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να καθαρίσουν τον χώρο στον οποίο συχνάζουν και διαβιούν λόγω της ανέχειας που τους χαρακτηρίζει.
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ευελπιστεί ότι έβαλε ένα λιθαράκι για την ευαισθητοποίηση των Πατρινών αλλά και για την ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.
Υπήρξε παράλληλα η δέσμευση από την δημοτική και την αρμόδια Λιμενική Αρχή για την συνέχιση της καθαριότητας τις επόμενες μέρες με την χρήση επαγγελματικών μηχανημάτων και προσωπικού.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food