Διαθεσόπουλος: «Είναι υπουργική απόφαση»

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εθνικός έδωσε συνέχεια στην ανοιχτή κόντρα που έχει με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τον κανονισμό μεταγραφών. Το
Aquaticsnews.com επικοινώνησε
με τον πρόεδρο της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλο προκειμένου να ζητήσει την άποψη του για τη νέα επίθεση που δέχτηκε από το ιστορικό σωματείο του Πειραιά.
« Δεν ξέρω τί μου λέτε. Δεν ασχολούμαι με τον Εθνικό και τις ανακοινώσεις του. Ασχολούμαι με τις Εθνικές ομάδες πόλο και αυτή τη στιγμή είμαι στην Τεργέστη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών» είπε αρχικά ο κ. Διαθεσόπουλος.

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το άρθρο 3 των κανονισμών μεταγραφής που ο Εθνικός θεωρεί ότι είναι «φωτογραφικό» και πέρα από κάθε λογική:

«Είναι αστεία αυτά τα πράγματα. Την απόφαση αυτή δεν την έβγαλε η ΚΟΕ. Είναι υπουργική απόφαση από το 1999. Μήπως ήμουν τότε Υπουργός και δεν το ξέρω;».

Στο επίσημο σαϊτ της ΚΟΕ υπάρχει ο κανονισμός μεταγραφών και το άρθρο 3 αναφέρει χαρακτηριστικά(τα σημαντικά στην υπόθεση είναι τα δυο πρώτα σημεία):

'Αρθρo 3

'Ορoι και πρoϋπoθέσεις εγγραφής αλλoδαπώv και oμoγεvώv αθλητώv

          1. Επιτρέπεται η εγγραφή αλλoδαπώv και oμoγεvώv αθλητώv στη δύvαμη σωματείoυ-μέλoυς της Ομoσπovδίας.

          2. Οι αvωτέρω αθλητές μπoρoύv vα συμμετέχoυv σε όλoυς τoυς αγώvες, πληv τωv Παvελληvίωv αγώvωv όλωv τωv κατηγoριώv και τωv αγώvωv Κυπέλλoυ Ελλάδας. Για τη συμμετoχή αλλoδαπώv και oμoγεvώv στα Παvελλήvια Πρωταθλήματα και τoυς αγώvες Κυπέλλου Ελλάδας, απαιτείται, σύμφωvα με τηv παρ. 7 τoυ άρθρoυ 33 τoυ v. 2725/1999, απόφαση τoυ αρμoδίoυ για τov αθλητισμό Υπoυργoύ, ύστερα από πρόταση της Ομoσπovδίας.
Κλείνοντας ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος δεν ξέχασε και τη δικαστική διαμάχη με τον Εθνικό λέγοντας ότι θα «μιλήσουν» τα δικαστήρια για την υπόθεση πλαστογραφίας. Θυμίζουμε ότι η ΚΟΕ κατηγορεί τους κυανόλευκους για πλαστογραφία στην υπόθεση μεταγραφών ομογενών αθλητών.
ΠΗΓΗ:aquaticsnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food