Προετοιμασία μόνο για τους... Λονδρέζους

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Σε επιλεγμένους κολυμβητές και κολυμβήτριες θα πάνε σχεδόν όλα τα χρήματα που αφορούν την προετοιμασίας τους για την ερχόμενη αγνωστική περίοδο. Όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΕ, το 90% των χρημάτων που θα δαπανηθεί
για την προετοιμασία θα δοθούν στους αθλητές και τις αθλήτριες που ήδη έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Την πρόκριση στο Λονδίνο έχουν πετύχει στην κλασική κολύμβηση οι Άρης Γρηγοριάδης, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Νόρα Δράκου, Κριστέλ Βουρνά, και στο open water οι Σπύρος Γιαννιώτης και Μαριάννα Λυμπερτά.
Eπίσης στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ΚΟΕ περιλαμβάνονται κι όσοι βρίσκονται πολύ κοντά στα Ολυμπιακά όρια, οι Παναγιώτης Σαμιλίδης, Ανδρέας Βαζαίος, Οδυσσέας Μελαδίνης, Κριστιάν Γκολομέεβ στην κλασική κολύμβηση και η Αραούζου στο open water.
Επίσης, σύμφωνα με άλλες αποφάσεις, στο 11ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας (Κωνσταντινούπολη, 12-16 Δεκεμβρίου 2012), θα μετάσχουν όσοι έχουν πετύχει όρια πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 (Λονδίνο), καθώς επίσης και όσοι κέρδισαν μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων φέτος (Λίμα).
Tέλος, στο Μεσογειακό Κύπελλο Μεγάλων Αποστάσεων (Λεμεσός, 23 Οκτωβρίου 2011), θα μετάσχουν οι κολυμβητές , Χαντζηπαυλίδης, Τσιραπίδης, Πρόζιου, καθώς και η Μαριάννα Λυμπερτά στην κατηγορία Όπεν.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food