Παγκόσμιοι πρωταθλητές οι Σέρβοι

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ισπανία κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο της μετάλλιο στην ιστορία του θεσμού και έκτο συνολικά (έχει τρία χρυσά, δύο ασημένια και 1 χάλκινο). Οι Σέρβοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 7-3. Οι Ισπανοί μείωσαν στο ένα γκολ (7-6) στο 7.05
πριν από τη λήξη του αγώνα. Στο τέλος, όμως, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πήραν το πάνω χέρι, έκλεισαν την άμυνά τους και με γκολ των Σάπονζιτς στον παίκτη παραπάνω στο 2.09 και Βουκσάνοβιτς στην κόντρα, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, πήραν τη μεγάλη νίκη με το τελικό 9-6.

Οκτάλεπτα: 2-0, 2-2, 3-3, 2-1.
ΣΕΡΒΙΑ: Ντέντοβιτς 3, Σάπονζιτς 3, Βουκσάνοβιτς 2, Μάτοβιτς 1.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Καρίγιο 3, Ρέιξαχ 1, Γκουτιέρεζ 1, Ντελέρα 1.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας Εθνικής ομάδας πόλο νέων ανδρών της Σερβίας, Ντέγιαν Σταχόγεβιτς, δήλωσε μετά το θρίαμβο των `πλάβι' στον τελικό του 16ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος του Βόλου με αντίπαλο την Ισπανία (9-6): «Τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις τις είχε κερδίσει η Ουγγαρία και η Κροατία. Επομένως δεν ήμασταν φαβορί. Η Σερβία όμως πάντα παίζει για την 1η θέση σε κάθε διοργάνωση.
Εδώ στο Βόλο όλα κύλησαν τέλεια για μας. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Συγχαρητήρια και στην Ελλάδα για το χάλκινο μετάλλιο. Αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε τους παίκτες που θα απαρτίσουν την Εθνική ομάδα ανδρών μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου».
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δευτεραθλήτριας κόσμου Ισπανίας, Χοακίν Κολέτ, δήλωσε: «Στον τελικό βρέθηκαν οι δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου. Παίξαμε καλά, αλλά η Σερβία έπαιξε καλύτερα. Για μας είναι μεγάλη επιτυχία η 2η θέση, αλλά φυσικά ελπίζαμε για το χρυσό. Η διοργάνωση στο Βόλο ήταν τέλεια».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ