"Σφαλιάρα" για Χίο

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011


Ενα καλό μάθημα από τον Ερυθρό Αστέρα πήρε η Χίος, χάνοντας εντός έδρας από τη σερβική ομάδα με 9-7 στο πλαίσιο τόυ ομίλου της β'προκριματικής φάσης του Γιούρομ Καπ που φιλοξενείται στο Ιωνικό κολυμβητήριο.
Αυτή είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή ήττα για την Χίο,
είχε ητηθεί και στην α' φάση από την ισπανία Σαμπαντέλ και καταδεικνύει τη δουλειά που χρειάζεται ακόμα για να γίνει ομάδα.
Με αυτή την ήττα η Χίος θέλει τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου (7/10) απέναντι στην πρωταθλήτρια Γαλλίας Μονπελιέ για να περάσει στην επόμενη φάση από τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Βλοντάκης: "Ηταν πιο ομάδα και κέρδισε"
Ο Αντώνης Βλοντάκης σε δηλώσεις του στo Sentragoal είπε χαρακτηριστικά.
"Ηταν πιο ομάδα από εμάς και κέρδισαν δίκαια. Ήταν ένα ακόμα μάθημα για εμάς, η ομάδα κάθε ημέρα μαθαίνει, τώρα υπάρχει το παιχνίδι με τη Μονπελιέ, είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε. Οταν έχεις μεγάλους στόχους υπάρχει κια άγχος και πρέπει να ζούμε με αυτό.
Χαμένα πένταλι
Η Χίος πέρα από την κακή απόδοση είχε και δύο χαμένα πέναλτι, με τον Γιώργο Ντόσκα στο 2ο οκτάλεπτο και τον Ανδρέα Μιράλη στο 3ο, ενώ υπάρχουν και πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του Ιταλού διαιτητή, Μπλάτσο. 

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-3, 2-2
ΝΟΧ: Μιράλης 2, Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος 1, Ντόσκας 1, Βλοντάκης 1.
ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ: Ράσοβιτς 2, Στοϊσιτς 1, Ιβόσεβιτς 1, Κλάγιεβιτς 1, Μιλιάνοβιτς 2, Αβράμοβιτς 1, Αξεντιγιέβιτς 1.
 
Ρούπακας: "Τους κάναμε ήρωες"

Ο τεχνικός της Χίου Βαγγέλης Ρούπακας, τόνισε:
«Ξεκινήσαμε νωθρά, κυνηγούσαμε το σκορ. Οι Σέρβοι είναι μια καλή ομάδα, όχι κάτι ιδιαίτερο. Τους κάναμε έτσι όπως παίζαμε να φαίνονται πολύ καλή ομάδα. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Βοήθησε και λίγο ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές. Απλά ήταν τελείως διαφορετικός ο τρόπος από ότι έχουμε συνηθίσει. Είχαμε ευκαιρίες, με τα πέναλτι αλλά και κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Κάναμε τον αντίπαλο τερματοφύλακα ήρωα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ο Ερ. Αστέρας έπαιξε πολύ καλά κέρδισε δίκαια το ματς. Η Χίος σίγουρα δεν είναι αυτή. Ο αγώνας με την Μονπελιέ, είναι τελικός. Πρέπει να αναδιοργανωθούμε, να κερδίσουμε το ματς οπωσδήποτε. Ευχαριστώ το κόσμο. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα να πάρουμε το ματς».

Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος με τη σειρά του είπε: "Δεν είναι αυτό το πρόσωπο του ΝΟΧ, σίγουρα. Πρέπει να γίνουμε κατά βάσει ομάδα, που δεν είμαστε ακόμη. Ο Ερυθρός Αστέρας, αυτό έδειξε αυτό είχε παραπάνω από εμάς. Εμείς κυνηγώντας το σκορ, κάναμε πολλά λάθη.
Χάσαμε πολλά παραπάνω, δυο πέναλτι, χάσαμε τετ α τετ, στην άμυνα χάναμε το μυαλό μας, χάναμε εύκολες πάσες και δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε κάποια γκολ. Χάθηκε το παιχνίδι στην αρχή του αγώνα».
Στο άλλο παιχνίδι η Μονπελιέ κέρδισε την Ενκα Ιστανμπούλ με 12-6.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου: 6 μμ Ερυθρός Αστέρας-Ενκα, 7.30 μμ Χίος-Μονπελιέ.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ