Έδειξε πνεύμα ηγέτη

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ο έμπειρος πορτιέρο, μίλησε στο Onsports για την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ομάδας του, την εμφάνισή του, τον φετινό Ολυμπιακό, ενώ έδωσε απαντήσεις σε όσους τους αμφισβήτησαν. -Είναι μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό αυτή απέναντι στη Βουλιαγμένη;

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να μεγαλώνουμε τη νίκη περισσότερο από όσο είναι. Είναι ένα καλό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στην έδρα μας. Πρόκειται για το πρώτο τεστ, δείχνουμε τις δυνατότητές μας, πως ο Ολυμπιακός είναι ανταγωνιστικός και φέτος. Η φιλοδοξία μας είναι να φθάσουμε μέχρι το τέλος και να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα. Δεν έχουμε καθαρό βήμα για το τι μπορούμε να κάνουμε, ανεβαίνουμε σκαλοπάτι - σκαλοπάτι για να δούμε πού μπορούμε να φθάσουμε».

-Σας βοηθά το γεγονός ότι φέτος πολλοί δεν σας θεωρούν το μεγάλο φαβορί των τελευταίων χρόνων; Σας απαλλάσσει από άγχος;
«Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει υπό πίεση. Όταν είσαι Ολυμπιακός δεν γίνεται να αγωνίζεσαι χωρίς άγχος. Δεν είπαμε ότι φέτος θα κάνουμε ξέφρενη πορεία, αλλά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι στους στόχους μας και μας προσθέτει άγχος στις πλάτες μας».

-Είναι μία απάντηση αυτή η νίκη σε όσους σας αμφισβήτησαν φέτος;
«Πολλοί δεν το είχαν καταλάβει. Έχουμε γερά θεμέλια από πριν, άσχετα αν ορισμένοι και για πολλούς λόγους λένε άλλα. Δείχνουμε σε αυτούς που βλέπουν φαντάσματα ότι η ομάδα θα πάει μπροστά. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε μία ομάδα που είναι επίσης καλή ομάδα, που είναι επίσης ομάδα με Ο κεφαλαίο, που έχει επίσης γερά θεμέλια και έχει επίσης, έναν καλό προπονητή. Δεν είναι μία ομάδα που αγοράστηκε. Είναι μία καλή ομάδα. Αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς».

-Ένα σχόλιο για τη δική σου εμφάνιση στο ματς με τη Βουλιαγμένη;
«Έντεκα χρόνια εκεί είμαι εγώ, δεν έχω να πω κάτι για μένα».

-Θα έχεις να πεις όμως κάτι για τον κόσμο που γέμισε το κολυμβητήριο και σε αυτό το παιχνίδι…
«Ο κόσμος φέτος είναι η μεγάλη έκπληξη. Έχει απίστευτη δυναμική. Δεν είχαμε ζήσει τα άλλα χρόνια, όταν παίζαμε με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής και στην Ευρώπη να έχουμε τόσο κόσμο. Οι οπαδοί είναι απίθανοι. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από αθλητές και διοίκηση, χωρίς να αποτελεί αυτό φιλοφρόνηση και από τον κόσμο, επίσης. Αυτή η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος. Παρουσιάζουμε σωστά βήματα χωρίς τυμπανοκορουσίες και μεγάλα λόγια».

-Ποια ήταν τα συστατικά της νίκης με τη Βουλιαγμένη;
«Νομίζω ότι το παιχνίδι μας δικαίωσε. Μπήκαμε πολύ δυνατά και συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο –τρία πράγματα σίγουρα και μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Έχουμε δουλέψει σε αρκετά κομμάτια φέτος, πρέπει να δουλέψουμε σε μερικά ακόμα. Είχαμε αυτοπεποίθηση, επιβάλαμε το ρυθμό μας και μας πήγε εκεί που θέλαμε».

-Το μειονέκτημα αυτής της ομάδας;
«Η ομάδα αποτελείται από πολλά νέα σε ηλικία παιδιά και ενδεχομένως ακόμα να μην έχουμε πολύ πάθος. Αυτό νομίζω ότι μας λείπει. Δεν έχουμε επίσης πολύ βάθος στον πάγκο, όπως τις άλλες χρονιές με αποτέλεσμα να μην έχουμε μεγάλη διάρκεια. Πρέπει να αποκτήσουμε μεγάλες, καλές περιόδους. Θα δουλέψουμε όμως και θα τα βρούμε όλα αυτά».

-Η απουσία του Βαγγέλη Δελακά είναι σημαντική;
«Επειδή πλέον, υπάρχουν στον Ολυμπιακό βασικοί και αναπληρωματικοί, κάτι που δεν ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, η απουσία του Δελακά, είναι πολύ σημαντική. Δεν πρέπει όμως να την μεγαλώσουμε παραπάνω. Πρέπει να αγωνιζόμαστε σκληρά όποιος κι αν λείπει και όταν έρχεται, να δίνουμε πολύ παραπάνω. Θα φανεί στο μέλλον».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ