«Χρυσό» κούρεμα αναζητά η ΚΟΕ

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Μαζεύει το ταμείο της η κολυμβητική ομοσπονδία προκειμένου να βγάλει τη χρονιά Ανάμεσα στα μέτρα που έλαβε η ΚΟΕ ήταν και η μετατροπή των συμβολαίων ορισμένων προπονητών από πλήρους απασχόλησης σε μερικής. Ως είχαν παρέμειναν τα συμβόλαια των ομοσπονδιακών
προπονητών των εθνικών ομάδων πόλο Ανδρών και Γυναικών, δηλαδή του Ντράγκαν Αντριτς και του Γιώργου Μορφέση, όπως και του Περικλή Δαμάσκου, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του τις κατηγορίες των αγοριών που είναι γεννημένα από το 1993-1998. Παράλληλα, έγινε μισθολογική αναβάθμιση του βοηθού του Γ. Μορφέση, Σάκη Κεχαγιά.
Από την άλλη όμως έγινε και μείωση διάρκειας συμβολαίων σε αρκετούς ομοσπονδιακούς προπονητές, όπως για παράδειγμα στον Κώστα Πετράκη, ο οποίος φέτος με την Εθνική Νεανίδων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Μαδρίτης.
«Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε την επιτυχημένη αυτή χρονιά, απλά κάναμε κάποιες συνεργασίες part time, καθώς δεν θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη σεζόν» τόνισε ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος και πρόσθεσε:
«Αναλόγως πράξαμε και με άλλους προπονητές, όπως τον Πάτρα και τον Μπερδέ. Part time εργάζονται και οι ομοσπονδιακοί προπονητές στο μπάσκετ και μπορούν μέσα στη χρονιά να βρουν ένα σωματείο. Οταν φυσικά θ' αρχίσουν οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, οι ίδιοι άνθρωποι θα τις αναλάβουν».
Σύμφωνα με τον κ. Διαθεσόπουλο, το ποσό που εξοικονομήθηκε από τις περικοπές είναι περίπου 60.000 ευρώ και θα διατεθούν στις προετοιμασίες των εθνικών ομάδων Ανδρών και Γυναικών, οι οποίες έχουν ως στόχο τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
«Καταφέραμε κι άρχισαμε το πρωτάθλημα με τα χρήματα που πήραμε από τις μεταγραφές. Ομως, δεν ξέρω πώς θα βγει η χρονιά. Χρειαζόμασταν 2.600.000 ακόμα και χωρίς αυτά θα μπούμε μέσα!».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food