Η Γενική Συνέλευση της ΚΟΕ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ο προϋπολογισμός για το 2012 ήταν το βασικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ, στην οποία παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής. Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «London» στη Γλυφάδα, η τακτική γενική συνέλευση
της ΚΟΕ, με βασικό θέμα την έγκριση του προϋπολογισμού του 2012.
Ο προϋπολογισμός της Ομοσπονδίας, που εγκρίθηκε ομόφωνα από τα σωματεία, ανέρχεται στο ποσό των 8.600.00 ευρώ, που αναλύεται επί μέρους: Υδατοσφαίριση 3.335.000, Κολύμβηση 1.866.000, Συγχρονισμένη κολύμβηση 885.000, Καταδύσεις 644.000, Μεγάλες αποστάσεις 250.000, Τεχνική κολύμβηση 200.000, Επιστημονική υποστήριξη 440.000 και Διοικητικά 980.000.
Στο περιθώριο της συνέλευσης, παρουσιάστηκε το νέο σάιτ της ΚΟΕ, που θα τεθεί σε λειτουργία μετά στις 15 Νοεμβρίου, καθώς επίσης και η ψηφιοποίηση όλων των δεδομένων της ΚΟΕ, όπως, εισαγωγή στοιχείων σωματείων, έλεγχος στοιχείων αθλητών, καταχώρηση νέων αθλητών, δήλωση συμμετοχής σε αγώνες, μεταγραφές κ.α.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφερόμενος στους εκπροσώπους των σωματείων-μελών, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κάνουμε τη γενική συνέλευση, βγάζουμε προϋπολογισμούς, αλλά το θέμα είμαι πως η γενική γραμματεία δεν τους εγκρίνει. Και τη φετινή αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε, παρά τα προβλήματα και τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, εμείς λειτουργήσαμε, είχαμε τεράστιες επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, που κατατάσσουν τη χώρα μας ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου».
Το παρών στη γενική συνέλευση, κατόπιν πρόσκλησης που έλαβε από την ΚΟΕ, έδωσε ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τη στιγμή που η ΚΟΕ εισέρχεται στην ψηφιακή εποχή, πρώτη από όλους, εγώ, όταν πήγα στη γενική γραμματεία, 20 μήνες πριν, δεν ήξερα τι χρωστάμε, πόσα χρωστάμε και σε ποιους. Δεν ήξερα ποια είναι τα σωματεία, τις εγκαταστάσεις και τα κόστη. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, παρά την υποχρηματοδότηση, χάρη στις προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών, των σωματείων, των γονιών και των Ομοσπονδιών, στάθηκε όρθιος και έφερε σημαντικές επιτυχίες. Παλεύουμε να κρατήσουμε όρθιο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Δεν θα πρέπει να πειράξουμε και να κόψουμε το 0.2% του τακτικού προϋπολογισμού του κράτους, που πηγαίνει στον ελληνικό αθλητισμό. Δίνω μεγάλη μάχη να μην ανατραπεί αυτό. Ο αθλητισμός είμαι δημόσιο αγαθό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ