Κορυφαίες στην Ευρώπη Ασημάκη, Ρουμπέση

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011


«Άρωμα» Ελλάδας έχει η κορυφή της Ευρώπης στο πόλο, αφού η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Αντιγόνη Ρουμπέση κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Οι δυο Ελληνίδες, μάλιστα,
έδωσαν σκληρή μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με την Ασημάκη να συγκεντρώνει τελικά ποσοστό 33,9% και την Ρουμπέση 30,6%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ με ποσοστό 19,4%.
Αμφότερες, «χρέωσαν» την επιτυχία τους στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού και εξέφρασαν την ευχή να πάρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχικά την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου και στη συνέχεια μετάλλιο.
Οι ελληνικές επιτυχίες, όμως, δεν περιορίστηκαν στις δύο πολίστριες, αλλά προχώρησαν και στην κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα, όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης ψηφίστηκε στη δεύτερη θέση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε το 17,6% των ψήφων, με τον Γερμανό Τόμας Λουρτς να παίρνει 58,8% και τον Βούλγαρο Πέταρ Στοΐτσεφ 14,7%.
Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα και το ασημένιο στα πέντε χιλιόμετρα του παγκόσμιου πρωτάθλημα της Σαγκάης.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΑΠΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΤΗΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food