Κορυφαίες στην Ευρώπη Ασημάκη, Ρουμπέση

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011


«Άρωμα» Ελλάδας έχει η κορυφή της Ευρώπης στο πόλο, αφού η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Αντιγόνη Ρουμπέση κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία. Οι δυο Ελληνίδες, μάλιστα,
έδωσαν σκληρή μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, με την Ασημάκη να συγκεντρώνει τελικά ποσοστό 33,9% και την Ρουμπέση 30,6%, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ισπανίδα Μπλάνκα Χιλ με ποσοστό 19,4%.
Αμφότερες, «χρέωσαν» την επιτυχία τους στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού και εξέφρασαν την ευχή να πάρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αρχικά την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Λονδίνου και στη συνέχεια μετάλλιο.
Οι ελληνικές επιτυχίες, όμως, δεν περιορίστηκαν στις δύο πολίστριες, αλλά προχώρησαν και στην κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα, όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης ψηφίστηκε στη δεύτερη θέση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε το 17,6% των ψήφων, με τον Γερμανό Τόμας Λουρτς να παίρνει 58,8% και τον Βούλγαρο Πέταρ Στοΐτσεφ 14,7%.
Θυμίζουμε ότι ο Γιαννιώτης είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα και το ασημένιο στα πέντε χιλιόμετρα του παγκόσμιου πρωτάθλημα της Σαγκάης.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ