Τρίτος ο Δημήτρης σε αγώνες Ιστιοπλοϊας

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Με μεγάλη επιτυχία, άρτια διοργάνωση και πληθώρα συμμετοχών – σκαφών, ο Ναυτικός Όμιλος Λίμνης (Ν.Ο.Λ.) διοργάνωσε τον 18ο Ιστιοπλοϊκό αγώνα για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7., το Σαββατοκύριακο (29 και 30 Οκτωβρίου) στη Λίμνη Ευβοίας, στο Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο,

μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου.
Στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο συμπεριλαμβάνεται βαθμολογικά στο R.L. της Κ. Ελλάδος για τα σκάφη τύπου Optimist, έλαβαν μέρος οι κατηγορίες:
· Αγοριών LASER 4.7 (OPEN), Κοριτσιών LASER 4.7 (OPEN).
·Αγοριών, Κοριτσιών, Παίδων(2000+), Κορασίδων(2000+), Μικρότερου Αθλητή OPTIMIST.
Το 18ο Κύπελλο Βορείου Ευβοϊκού, είναι σημαντικό αθλητικό γεγονός και οργανώνεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια ενώ παράλληλα βαθμολογικά, ανήκει στη λίστα κατάταξης για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα. Συμμετέχουν οι Όμιλοι της Κεντρικής Ελλάδας από το Αλιβέρι μέχρι και το Βόλο αλλά και φιλοξενούμενοι Όμιλοι από την Αθήνα.
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Λ. κ. Διαμαντής, ευχαρίστησε θερμά για την ευγενική στήριξη, υποστήριξη, εθελοντική εργασία και προσφορά όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του αγώνα, τους αθλοθέτες, αυτούς που προσέφεραν προσωπική εργασία καθώς και τους οχτώ Ομίλους (για τη συμμετοχή τους στους αγώνες): Ν.Ο ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΛΚΥΩΝ, Ν.Ο.ΕΛΛΑΔΟΣ, Ι.Ο.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, Ι.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Ν.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, Ν.Ι.Ο.ΑΙΟΛΟΣ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ – ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ, Ν.Ο.ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΝΟΒΑ, Ν.Ο.ΛΙΜΝΗΣ.
Ο Δημήτρης ο Κυριακός είναι και κολυμβητής του Ν.Ο.Αλιβεριου και τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε συμμετείχε και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θαλάσσης στην Ιτέα, όπως αποδεικνύετε η αγάπη του για την θάλασσα είναι μεγάλη και το noa61 του εύχεται πολλές επιτυχίες και μετάλλια στο μέλλον και στην κολύμβηση και την ιστιοπλοΐα.

ΤΕΛΙΚΑ LASER (ΑΓΟΡΙΩΝ)
ΠΡΩΤΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΞΥΝΟΣ ( Ν.Ο.Λ.)
ΔΕΥΤΕΡΟΣ: ΖΗΣΗΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Ο. ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ)
ΤΡΙΤΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Ι.Ο. ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ