To αφεντικό είναι «ερυθρόλευκο»

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011



Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο κατάμεστο Παπαστράτειο τη Βουλιαγμένη με 9-8 στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για τη φάση των δεκαέξι.
Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν με άριστα τις πρώτες φετινές τους εξετάσεις. Με το πνεύμα του πρωταθλητή με την οποία έχει μπολιαστεί η ομάδα,
παρά τις πολλά νέα πρόσωπα που ήρθαν το καλοκαίρι στον Πειραιά, το πάθος και η δίψα ξεχείλιζε στις προσπάθειες των παικτών του.
Από την άλλη πλευρά η Βουλιαγμένη δεν παρουσίασε την εικόνα που θα έπρεπε, με βάση την ιδιαιτερότητα του αγώνα και παρότι προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι, γνώρισε φυσιολογικά την πρώτη της φετινή ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Ολυμπιακός, με τον τερματοφύλακα Νίκο Δεληγιάννη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0 στις αρχές της β' περιόδου.
Ο Γιάννης Φουντούλης έκανε το 4-1, αλλά η Βουλιαγμένη πριν κλείσει το ημίχρονο είχε μειώσει στο 4-3 με γκολ των Βουλγαράκη και Κουλιεράκη.
Όμως οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, διατηρώντας μια διαφορά μέχρι δύο γκολ, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση από τον Τάσο Σχίζα, και τον Κωνσταντίνο Μουρίκη, φθάνοντας στο 7-5, στις αρχές της δ'.περιόδου.
Ο Αλέξανδρος Γούνας μείωσε εκ νέου για τη Βουλιαγμένη σε 7-6 (2:51) πριν από το τέλος, αλλά η βιασύνη συμπαίκτη του να μπει στον αγώνα έπειτα από αποβολή, έδωσες την ευκαιρία στον Χρβόγιε Κόλιανιν με πέναλτι να δώσει ανάσα στον Ολυμπιακό (8-6).
Ο Χριστόδουλος Κολόμβος αμέσως μετά ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα, κάνοντας το 9-6, αν και η Βουλιαγμένη δεν τα παράτησε.
Μείωσε πρώτα με τον Γούνα σε 9-7 και με τον Δημήτρη Τίγκα σε 9-8, 12'' πριν από το τέλος.
Αμέσως ο Αρτίν Ελμισιάν, χρεώθηκε με αποβολή, πέταξε την μπάλα, πιστεύοντας ότι θα χρεωθεί με πέναλτι, με την ελπίδα οι γηπεδούχοι να αστοχήσουν και η ομάδα του σε αυτό το μικρό διάστημα να έχει μια τελευταία ευκαιρία για την ισοφάριση.
Όμως ο κανονισμός έχει αλλάξει, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είχε την επιλογή να επιλέξει πέναλτι ή κατοχή της μπάλας, ασφαλώς και διάλεξε το δεύτερο, με την μπάλα να μένει στα χέρια των παίκτες του μέχρι το τέλος. 

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 2-3, 2-2, 3-3

Ολυμπιακός (Βλάχος):
Μουρίκης 3, Γιάννης Φουντούλης 2, Μπλάνης 1, Σχίζας 1, Κόλιανιν 1, Κολόμβος 1.
Βουλιαγμένη (Λοράντος):
Γούνας 2, Καρούντζος 1, Βουλγαράκης 1, Κουλιεράκης 1, Χρ. Αφρουδάκης 1, Βλαχόπουλος 1. Τίγκας 1.

Νίκη για την Πριμόριε
Η Πριμόριε Ριέκα κέρδισε στην έδρα της την Μπούντβα με 12-8 στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βαθμολογία
(Σε έναν αγώνα)
1.Πριμόριε 12-8 3
2.Ολυμπιακός 9-8 3
3. Βουλιαγμένη 8-9 0
4.Μπούντβα 8-12 0
*Η επόμενη αγωνιστική (2η-9/11): Μπούντβα-Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη-Πριμόριε
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ