Πριν ακόμα η μέρα να φέξει...

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011


Ο ήλιος δεν είναι ο μόνος που βγαίνει την αυγή. Μαζί του ξεπροβάλλει συχνά και η WADA. Χθες οι γιατροί της χτύπησαν στις 7 το πρωί την πόρτα δύο παικτριών του Ολυμπιακού, της Σταυρούλας Αντωνάκου και της Αλκηστης Αβραμίδου, αλλά και της κολυμβήτριας Μαριάννας Λυμπερτά.

Οι τρεις αθλήτριες πέρασαν από αιφνίδιο ντόπινγκ κοντρόλ. Είναι συνηθισμένες πια. Ξέρουν τι θα κάνουν. Οπως επίσης και ότι η WADA προτιμά να επισκέπτονται οι γιατροί της τόσο νωρίς τους αθλητές και τις αθλήτριες, ώστε δεδομένα να τους βρίσκουν. Γι' αυτό το θέμα έχουν εναντιωθεί στην Ισπανία. Το Κοινοβούλιο της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου το συζήτησε, καθώς οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι δεν είναι δυνατόν να ενοχλούν τους αθλητές σπίτι τους τόσο νωρίς το πρωί, και τέθηκε ζήτημα ακόμα και προσωπικών δεδομένων.
Το γεγονός προέκυψε έπειτα από επίσκεψη δειγματοληπτών στον Ραφαέλ Ναδάλ και άλλων «αστεριών» του τένις, ωστόσο, παρά τις σοβαρές παρεμβάσεις, ακόμα η WADA σκέπτεται πως δεν πρέπει να αλλάξει τακτική. Αλλωστε, έχει το δικαίωμα να ζητήσει δείγμα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Ξηρά τροφή
«Κανένα πρόβλημα δεν είχαμε. Απλώς, φοβάμαι να ανοίγω την πόρτα σε αγνώστους. Ειδικά τόσο νωρίς» τόνισε η Αβραμίδου, που μαζί με τις συμπαίκτριές της αγόρασαν τρεις τσάντες ξηρά τροφή, για να έχουν στο Ζλάτουστ της Ρωσίας, όπου θα βρεθούν σήμερα για τον προκριματικό όμιλο του LEN Trophy. «Τα κορίτσια του Εθνικού πριν από δύο χρόνια είχαν πάθει δηλητηρίαση στο Χάντι Μανσίσκ, και είπαμε να προσέξουμε» σημείωσε η Αντωνάκου.
Οι «ερυθρόλευκες» προμηθεύθηκαν κορν φλέικς, σούπες στιγμής, γάλατα, κονσέρβες, μπάρες δημητριακών κ.ά.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ