Απο Δευτέρα για το Παπαστράτειο

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Σπύρος Μπιτσάκης, υπεύθυνος ακαδημιών στον Ολυμπιακό σχολίασε το γεγονός των κλειστών κολυμβητηρίων και δήλωσε ότι αναμένεται κάτι επίσημο για το Παπαστράτειο.«Το ένα κολυμβητήριο κλείνει μετά το άλλο. Υπάρχει ανεπίσημη πληροφόρηση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βγει
ανακοίνωση πως κλείνει το Παπαστράτειο. Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι, αλλά τη Δευτέρα ίσως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Έχουμε πει κάποια πράγματα στους γονείς, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Το Ζάππειο έκλεισε για μία εβδομάδα για να αλλαχθούν κάποιοι σωλήνες. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στο Παπαστράτειο και ελπίζουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις» είπε στον NovasportFm 94,6.
Για τον Ολυμπιακό είπε: «Φέτος πάμε καλά στις ακαδημίες. Είμαι τυχερός που έχω ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, επειδή μόνος μου δεν μπορώ να ανεβάσω τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Το θέμα είναι να υπάρχουν χώροι να αθληθούν τα παιδιά, κάτι που καταλαβαίνουν οι γονείς. Το θέμα είναι να κολυμπούν τα παιδιά και να μπορούν να κάνουν σωστά τα πρώτα βήματά τους. Σε μία επιτυχία όλα παίζουν ρόλο, όχι μόνο οι προπονητές. Δεν θέλουμε να έχουμε βεντέτες στην ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ