Απο Δευτέρα για το Παπαστράτειο

Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2011

Ο Σπύρος Μπιτσάκης, υπεύθυνος ακαδημιών στον Ολυμπιακό σχολίασε το γεγονός των κλειστών κολυμβητηρίων και δήλωσε ότι αναμένεται κάτι επίσημο για το Παπαστράτειο.«Το ένα κολυμβητήριο κλείνει μετά το άλλο. Υπάρχει ανεπίσημη πληροφόρηση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βγει
ανακοίνωση πως κλείνει το Παπαστράτειο. Δεν έχει γίνει γνωστό κάτι, αλλά τη Δευτέρα ίσως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Έχουμε πει κάποια πράγματα στους γονείς, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Το Ζάππειο έκλεισε για μία εβδομάδα για να αλλαχθούν κάποιοι σωλήνες. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στο Παπαστράτειο και ελπίζουμε να μπορούμε να συνεχίσουμε τις προπονήσεις» είπε στον NovasportFm 94,6.
Για τον Ολυμπιακό είπε: «Φέτος πάμε καλά στις ακαδημίες. Είμαι τυχερός που έχω ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ, επειδή μόνος μου δεν μπορώ να ανεβάσω τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει. Το θέμα είναι να υπάρχουν χώροι να αθληθούν τα παιδιά, κάτι που καταλαβαίνουν οι γονείς. Το θέμα είναι να κολυμπούν τα παιδιά και να μπορούν να κάνουν σωστά τα πρώτα βήματά τους. Σε μία επιτυχία όλα παίζουν ρόλο, όχι μόνο οι προπονητές. Δεν θέλουμε να έχουμε βεντέτες στην ομάδα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Πρόσφατα Αρθρα

TV ΕΠΙΛΟΓΕΣ

powered by στοιχημα

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΡΟΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΚΑΛΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΙΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΚΑΡΑΤΖΑΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

noa61.blogspot.gr

Delicious coffee & food